Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Ακραίοι Σιωνιστές βεβήλωσαν εκκλησία του Πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ..Μάθατε άραγε τίποτα από τα κανάλια...;!;!

epithesi_sto_patriarxeio
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και δεν πρόκειται να μάθετε κάτι από τα υποχείρια των παγκόσμιων δυναστών της ανθρωπότητας που ευαγγελίζονται ότι είναι τα μοναδικά "θύματα ρατσισμού".
 
Την ίδια ώρα που διάφοροι σιωνιστοκίνητοι οργανισμοί και ΜΚΟ, όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Διεθνής Αμνηστία, κ.α., δημοσιοποιούν εκθέσεις στις οποίες γίνεται λόγος για «ρατσιστικές επιθέσεις» στην Ελλάδα (τις οποίες βεβαίως χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή), ρατσιστική-εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στην Πατριαρχική Σχολή στα Ιεροσόλυμα, που είναι κτήριο το οποίο ανήκει στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία των σπουδαστών την Πατριαρχικής Σχολής της Σιών.
Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία «δράστες φαίνεται ότι ήταν εξτρεμιστές εβραίοι, τα κίνητρα των δραστών του εμπρησμού ήταν εθνικιστικά».
Εκτός του εμπρησμού, οι φανατικοί σιωνιστές βεβήλωσαν τον χώρο, γράφοντας αντιχριστιανικά συνθήματα στους τοίχους, «συνθήματα που χρησιμοποιούνται γενικά από εξτρεμιστές εβραίους», σύμφωνα με την αστυνομία.
(ΥΓ) 1: Σχεδόν ταυτοχρόνως με....
την παραπάνω ρατσιστική επίθεση, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε τζαμί παλαιστινιακού χωριού κοντά στη Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, από φωτιά η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων οφείλεται σε εμπρηστική επίθεση εβραίων εποίκων.
(ΥΓ) 2: Ποιοι είναι οι ρατσιστές άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών