Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Ο Μπουτάρης τοποθέτησε υπεύθυνο οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης έναν Ιουδαίο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Proton Bank (Λαυρεντιάδης - Βενιζέλος κτλ)....Τυχαίο;!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περίεργα πράγματα... Ένας Ιουδαίος μπλεγμένος σε οικονομικό σκάνδαλο, που είχε σχέση και με την Κυβέρνηση, είναι ο εκλεκτός ως Αντιδήμαρχος - Διαχειριστής της Οικονομικής Πολιτικής, στη Θεσσαλονίκη, του Δημάρχου που αποτελεί το πρότυπο κάθε εκφυλισμένης ομάδος (Gay, Τρανς, Αλκοολικοί, Πόρνες κτλ)... Τυχαίο θα είναι μάλλον.

Κατόπιν άσκησης κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης και εξέχοντος στελέχους της παράταξης Μπουτάρη κ. Χασδάι Καπόν, ζητάμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σχετικά με το σκάνδαλο της Proton Bank και την άμεση απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκομένους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φέρει βαρύτατες ευθύνες για....
την τοποθέτηση ενός υπόδικου για οικονομικά σκάνδαλα σε μια τόσο ευαίσθητη θέση και αφήνει έκθετη την δημοτική αρχή απέναντι στην τοπική κοινωνία της οποίας τη στήριξη ζήτησε με σύνθημα «νοικοκυρεύουμε τα οικονομικά του Δήμου».
Άραγε, η Δικαιοσύνη θα ασκήσει ποινικές διώξεις με τη λογική της συλλογικής ευθύνης σε ολόκληρη την παράταξη Μπουτάρη ή θα συνεχίσει να αδιαφορεί για την τέλεση πραγματικών εγκλημάτων επειδή ασχολείται με την πολιτική εξόντωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας;

Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών