Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

Καταρρέει η ΝΔ: Ο Σαμαράς μάζεψε 5 κομματόσκυλα στην Καλαμάτα - Οι Έλληνες προτίμησαν να πάνε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως θρίαμβο το πέρασμα του Σαμαρά από την Καλαμάτα με 5 Νεοδημοκράτες ενώ παράλληλα αποκρύπτουν την εκδήλωση του Εθνικιστικού Μορφωτικού Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ. (Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών) παρουσία εκατό και πλέον Εθνικιστών λίγα μέτρα μακριά.

O βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς, μαζί με πέντε στην κυριολεξία παρατρεχάμενους της ΝΔ, επισκέφτηκε την Καλαμάτα με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της 194ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ο πρώην πρωθυπουργός έκανε και δηλώσεις...
σχετικά με τα κλειστά καταστήματα της πόλης. «…Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει…»

Υπενθυμίζουμε ότι τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά από τις μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσε ο ίδιος σε συνεργασία με τον Πασόκ του Βενιζέλου, οπότε ας αφήσει καλύτερα τα μεγάλα λόγια γιατί οι εκλογές τελείωσαν και ο ελληνικός λαός του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

  
Τα ΜΜΕ της περιοχής αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους και το παρουσιάζουν μάλιστα και ως θρίαμβο ότι Σαμαράς έκανε πέρασμα από την προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας τον υποδέχθηκαν λίγα τοπικά στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Αυτό όμως που δεν κατάλαβαν όλοι αυτοί, οι παρατρεχάμενοι της ΝΔ και τα ΜΜΕ που στηρίζουν ακόμη τον αρχηγίσκο της ΝΔ, ήταν ότι λίγα μέτρα παραπέρα την ίδια στιγμή πραγματοποιούνταν πολιτική εκδήλωση του μορφωτικού ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ. παρουσία εκατοντάδων φίλων του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από την περιοχή.

Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την εκδήλωση

 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών