Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διάγουν τις τελευταίες ημέρες τους... Αναμένεται να αυτοδιαλυθούν από τους ίδιους τους αρχηγίσκους τους!

Οι εκλογές κατέδειξαν με τον πλέον φανερό τρόπο την απέχθεια και το μίσος των Ελλήνων για τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τους έφεραν ανεργία, αύξηση εγκληματικότητας και δυστυχία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις κυριακάτικες φυλλάδες και τα δύο άθλια κόμματα του Μνημονίου ως απόρροια της διακυβέρνησής του εισέρχονται σε μια φάση εσωστρέφειας που αναμένεται να ολοκληρώσει τη... διάλυσή τους, κάτι για το οποίο μας προδιαθέτουν όλα τα ΜΜΕ.

Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής που έχει ιδιαίτερες επαφές με το εσωτερικό της ΝΔ σημειώνει ότι ήδη το κόμμα έχει χωριστεί σε 3 "στρατόπεδα". Αυτό των σαμαροφρουρών, του γλούμπου - Δένδια και αυτό των... "αβραμοπουλικών".  Μάλιστα προχωρά το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο πέρα και αναφέρει με βεβαιότητα ότι....
ο Σαμαράς για να σώσει τη θέση του είναι έτοιμος για διαγραφές και πώς οι "δελφίνοι" είναι επίσης διατεθειμένοι να δημιουργήσουν τα δικά τους κόμματα αν χρειαστεί προκειμένου να αναγκάσουν το χειρότερο και πιο απεχθή Πρωθυπουργό της νεότερης Ιστορίας να παραιτηθεί.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη, εκτός από το δεδομένο ότι καταρρέει δημοσκοπικά και πώς αν γινόταν σήμερα εκλογές δε θα έμπαινε στη Βουλή, αναμένεται στο Συνέδριό του να συντελεστεί και η... διάλυσή του, καθώς υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι από ότι τα... μέλη. Τα πρώτα μηνύματα που στέλνονται από τον κόσμο είναι ότι η συμμετοχή όποτε και αν γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές (πόσο μάλλον μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπως προγραμματίζεται) δε θα ξεπεράσουν τις λίγες εκατοντάδες.

Από ότι φαίνεται εισερχόμαστε σε μια πρωτόγνωρη, αναμενόμενη δε και ιδιαίτερα ευτυχή περίοδο για το πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδος, με τα δύο κόμματα που μονοπώλησαν την εξουσία εδώ και 40 χρόνια να... αυτοκαταστρέφονται, δέσμια της διαφθοράς, λοιδορούμενα και εξεφτελισμένα από το λαό.

Τα παραπάνω θα αποτελέσουν και μια μεγάλη δικαίωση του Αγώνα της Χρυσής Αυγής που συστηματικά πολέμησε τους φαύλους και τους περιττούς για το Έθνος μας και πλησιάζει με βηματισμό σταθερό στο ποθούμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών