Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Ο Τσίπρας, ο Θεοδωράκης, το Μαξίμου και ένας... πίνακας

Γράφει ο Αινείας

Κατά τη χθεσινή ημέρα, εκτός από τα "συγκλονιστικά" γεγονότα με τις αποφάσεις του Νράγκι για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός ασχολήθηκε και με τον... Θεοδωράκη.

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον βουλευτή του Μπόμπολα (να θυμίσουμε ότι η πρώτη ερώτηση του "Ποταμιού" αφορούσε έργο που έχει αναλάβει ο Μπόμπολας) στο Μαξίμου και από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα εξάγονται πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Αρχικά διακρίνονται αρκετές και μεγάλες αλλαγές, με πρώτη την αλλαγή των πινάκων στο Μαξίμου, σε ύφος και στυλ.... αριστεράς.
Ο πίνακας που "κοσμεί" το Μέγαρο Μαξίμου πραγματικά αποτυπώνει τη....
γνωστή σε όλους φράση της..."θολοκουλτούρας της Αριστεράς" και την πρεσβεύει άριστα, καθώς όπως και εσείς διακρίνετε είναι ένας "αφαιρετικός" πίνακας, ενός... κομμουνιστή ζωγράφου της δεκαετίας του 60 (ο οποίος παρεμπιπτόντως πρωτοστάτησε στην προσπάθεια να...κομμουνιστοποιηθεί η τέχνη το 61' με 67' με ένα σωματείο που ίδρυσε με άλλους επιφανείς κομμουνιστές "καλλιτέχνες"), που δείχνει το.. χάος και την...ασυναρτησία των πάντων!

Αυτό ακριβώς που υποστηρίζει άλλωστε και η... Αριστερά!

Δεύτερον και πολύ βασικό ο Τσίπρας ήδη αγωνίζεται να βρει τον δικό του "Κουβέλη", κοινώς έναν όψιμο συνεργάτη στη στροφή του προς την... "Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση", και ο Θεοδωράκης είναι το ιδανικό πρόσωπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών