Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΙΩΝ»: ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!


Πυρ ομαδόν κατά της προέδρου της βουλής, εξαπέλυσε το σύνολο του… συνταγματικού τόξου, γιατί είπε τα αυτονόητα, για μια δημοκρατική κοινωνία (κι όχι μνημονιακή Μπανανία). Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, στις επιθέσεις πρωτοστάτησε η φυλλάδα των νέων ιεροεξεταστών «Ιών». Η οποία σε κάποιο δηλητηριώδες άρθρο της, κατηγορεί την κυρία (με όλη τη σημασία της λέξεως – και παρά το ιδεολογικό χάσμα που μας χωρίζει…) Κωνσταντοπούλου, ότι «ενέταξε τα δικαιώματα των χρυσαυγιτών στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Εννοώντας σαφώς είτε ότι οι χρυσαυγίτες… δεν είναι άνθρωποι (ίσως είναι «λυσσασμένα σκυλιά», όπως αποκαλούσε τους κατηγορουμένους στις Δίκες της Μόσχας ο σταλινικός αρχιεισαγγελέας Βιζίνσκι…), είτε ότι είναι....
μεν άνθρωποι, κατωτέρας ποιότητος όμως, άρα δεν δικαιούνται να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα!!! Ιδού το ρατσιστικό παραλήρημα των νοσταλγών του σταλινισμού και των κονσερβοκουτιών:  
«Την ουσία, όχι τους τύπους
H πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι αδιαμφισβήτητα διακεκριμένη νομικός και πολιτικός με μέλλον. Η τυπολατρία όμως, από την οποία εμφανώς διακατέχεται, την οδηγεί σε ένα κατ’ επανάληψη ατόπημα, που καταλήγει στην… υπεράσπιση των δικαιωμάτων των βουλευτών της Χ.Α. Χθες προχώρησε ένα βήμα παραπάνω από ό,τι την περασμένη Τετάρτη. Ενέταξε τα δικαιώματα των χρυσαυγιτών στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ τα συνέκρινε -απίθανο πραγματικά- με εκείνα του υπόδικου νεαρού Νίκου Ρωμανού. Φυσικό επόμενο να εισπράξει τους ύμνους του ναζιστικού μορφώματος…».
Εν τέλει, ποιοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα στη μνημονιακή αποικία του 4ου Ράιχ; Προφανώς, αυτό το αποφασίζουν κατά το δοκούν, όλοι αυτοί που οι δραστηριότητές τους χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών του Ράιχ, δηλαδή από την πρώην κομσομόλα φράου Μέρκελ!

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πoλιτικά δικαιώματα δυστυχώς οι "δημοκράτες" φελλοί και τυχοδιώκτες του προσωπικού ωφελιμισμού εννοούν τα δικαιώματα που έχουν μόνον οι ίδιοι να εξοντώνουν τους "αντιπάλους" τους, δηλαδή τους άξιους και τους αρίστους, με το πρόσχημα ότι είναι.... "αντιδημοκράτες" και "χουντικοί"...
    αυτό πάντοτε δίδασκε και -συνεχίζει να- διδάσκει η πολιτική ιστορία μας.... "Ο διωγμός των αρίστων" από τους ελληνες 'δημοκράτες" και δημαγωγούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο του εντύπου Ιών αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιχειρήματος ad hominem. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο παρακάτω ορισμός είναι από τη Βικιπαίδεια:

    «Το ad hominem επιχείρημα, γνωστό και ως argumentum ad hominem (λατ.), ουσιαστικά αποτελεί επιχείρημα "ενάντια στο άτομο" και αποτελεί λογική πλάνη, η οποία συνίσταται στην ανταπάντηση σε κάποιο επιχείρημα μέσω άμεσης προσβολής προς το πρόσωπο που το διετύπωσε, σαν αυτό να αποτελούσε έγκυρη βάση για την απόρριψη του επιχειρήματος ως εσφαλμένου και δίχως ουσιαστική κατάδειξη των ελαττωμάτων του επιχειρήματος. Το επιχείρημα ad hominem αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες λογικές πλάνες και βρίσκει την θέση του στα συγγράμματα Εισαγωγής στην λογική και στην κριτική σκέψη. Τόσο η ίδια η πλάνη, όσο και οι κατηγορίες περί εφαρμογής της καταδικάζονται στην διαλεκτική. Είναι αποτελεσματική ρητορική τεχνική και χρησιμοποιείται συχνά, παρά το είναι εγγενώς εσφαλμένο και επιπλέον στερείται λεπτότητας.»

    Το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του εθνικισμού καταφεύγουν τόσο συχνά σε επιχειρήματα ad hominem, δείχνει ότι δυσκολεύονται να προβάλουν ισχυρά επιχειρήματα που να είναι έγκυρα από λογική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών