Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει η νεοταξική "Κάρτα του Πολίτη" - Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Βαρουφάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ανάμεσα στα οικονομικά τσιτάτα στα οποία διαγωνίσθηκε όλες αυτές τις ημέρες στα κανάλια ο Γ. Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι σκοπός του είναι να εισάγει την ηλεκτρονική "κάρτα του πολίτη" (πρόδρομο του χαράγματος για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς).

Η συγκεκριμένη κάρτα, η οποία ήταν δέσμευση του έτερου ταγού της παγκοσμιοποίησης Jeffrey, δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα καθώς ο ελληνικός λαός, με τη συνδρομή του Εθνικιστικού Κινήματος, αντιστάθηκε σθεναρά και την έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τώρα ο Yianis Baroufakis έχει βάλει σκοπό του να.....
την επαναφέρει και μάλιστα δεσμεύτηκε στους Ευρωπαίους (στο περιβόητο δικό του e-mail), καταπατώντας έτσι τη θρησκευτική πίστη και συνείδηση του ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανέχεια των πολιτών.

Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά που προσδοκούν ότι θα κάνουν οι Yianis και Τσίπρας (Το είχε προαναγγείλει στην ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ) είναι πρόσφατα σας έχω τις απόψεις του Yianis αρκετό καιρό πριν όταν και από τότε υποστήριζε την ανάγκη για την "ηλεκτρονική κάρτα" που θα περιέχει εκτός από λεφτά και το ΑΜΚΑ, το ιστορικό υγείας και πολλά άλλα ώστε να φακελωθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανεξαιρέτως.

Ακούστε τον...

Υ.Γ.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στην "ψηφιοποίηση" των Ελλήνων, που αποτελεί πρόδρομο της ολικής τους δέσμευσης σε "ηλεκτρονικά συστήματα" που θα ελέγχονται από τους πρωταγωνιστές της "δημοκρατικής τυραννίας" όλων των Εθνών.

Υ.Γ.2
Ο υπερπατριώτης - Χριστιανός Ορθοδοξος Καμμένος τι λέει για όλα αυτά...;! Θα κάνει κανένα tweet ή το έχει ρίξει στους.... υδατάνθρακες..;!


2 σχόλια:

  1. Συμφωνα με το makeleiο.gr στις 27 Μαρτιου αποφυλακιζωνται οι Ν. Μιχαλολιακος Παππας και Λαγος λογω ληξης 18 μηνου ενω ο αρχηγος της Χ.Α. και ο Λαγος θα ειναι κατα οικον περιορισμου οπως διεταξε ο επιορκος Ντογιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι Χριστιανός, μωαμεθανός ή κάτι άλλο. Εμένα μ' ενδιαφέρει κάποιος να είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝ. Θα βοηθήσω ΜΟΝΟ τους Έλληνες ανεξάρτητου θρησκείας.

    Εγώ είμαι πιστός των Ολύμπιων κι έτσι θα μείνω. Όποιος θέλει βοήθεια από μένα πρέπει ν' αποδείξει ότι είναι Ελλήν. Ο θεός των Χριστιανών ας με κρίνει, άμα θέλει. Εμένα μ' ενδιαφέρει η γαλήνη, η ησυχία και η ηρεμία, τα οποία δεν πρόκειται να υπάρξουν, όσο υπάρχουν οι εβραίοι.

    Θανατώστε μόνο τους εβραίους (Ιουδαίους) για να έρθει η Αληθινή γαλήνη για ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

    Όλοι οι απανταχού Έλληνες να ΜΗΝ δεχτούν τίποτα το εβραϊκό, ειδάλλως θα έχουν πουλήσει τα σώματα τους στους εβραίους. Να το θυμάστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών