Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

Ο Σκοπιανός πρόεδρος εγκωμιάζει τον Τσίπρα...Άρα κάτι δεν πάει καλά... Ο "πατριώτης" Καμμένος τα έμαθε τα νέα;!

ivanof
Γράφει ο Αντίοχος

Άνοιξε η όρεξη των ψευδεπίγραφων «Μακεδόνων» των Σκοπίων, με τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων (εφόσον ο Σαμαράς δεν ενέδωσε, σίγουρα όχι επειδή δεν ήθελε, αλλά γιατί είχε τον φόβο της Χρυσής Αυγής…). Έτσι, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Le Temps», ο πρόεδρος των Σκοπιανών Γκιόργκι Ιβάνωφ, σίγουρα γνωρίζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της παραχώρησης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, έκανε «άνοιγμα»  στον mister Tsipra, αποκαλώντας τον –διόλου τυχαία- «απαλλαγμένο από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος». Ιδού:
«Ελπίζουμε πως .....
αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει τον ερχομό μιας νέας γενιάς που ξέρει πως να απαλλαγεί από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος. Μέχρι τώρα η ελληνική πολιτική ελίτ ήταν η τελευταία στα Βαλκάνια από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Όμως η σελίδα πλέον έχει γυρίσει παντού. Αυτό σημαίνει πως η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει πολλή δουλειά μπροστά της…».
(ΥΓ) 1: Προφανώς, ο σκοπιανός πρόεδρος δεν έχει ακόμα πληροφορηθεί για τις… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου. Όταν μάθει, θα του φύγει η… όρεξη. Ή μήπως όχι, γιατί αυτές οι «κόκκινες γραμμές» είναι… αόρατες;
(ΥΓ) 2: Και βέβαια, όποιοι διανοηθούν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, θα βρουν μπροστά τους την Χρυσή Αυγή! Κι αυτό να το χωνέψουν καλά οι επίδοξοι προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών