Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 15, 2015

Βούλιαξε η Μυτιλήνη από τους λαθρομετανάστες... 600 σε μια ημέρα αποβιβάστηκαν στο ελληνικό νησί!


Βούλιαξε η Μυτιλήνη: 600 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόλις σε τέσσερις ημέρεςΑπό το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έως και την Δευτέρα του Πάσχα αποβιβάσθηκαν 600 και πλέον άτομα!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Υπέροχο "θέαμα" για τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα... Σωστά;!

Στο σύνολό τους, λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται στο περίκλειστο τμήμα του λιμανιού της Μυτιλήνης και από εκεί διοχετεύονται στο παλιό στρατόπεδο της Μόριας, περί τα πέντε χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, όπου λειτουργεί το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής. Εκεί καταγράφονται και με.....
ρυθμούς της τάξης των 120 με 150 τη μέρα, αφήνονται ελεύθεροι στο λιμάνι της Μυτιλήνης απ' όπου και με το πλοίο της γραμμής αναχωρούν κάθε απόγευμα για τον Πειραιά.

Εν τω μεταξύ, υπερτριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 είναι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ήρθαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους τρεις πρώτους μήνες του 2015. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς αποβιβάσθηκαν σε ακτές της Λέσβου. Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015 μπήκαν στην Ελλάδα με διάφορα μέσα διά θαλάσσης 10.445 άτομα. Ενώ το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014, είχαν μπει στην Ελλάδα 2.863 άτομα. Εντύπωση προκαλεί ότι από αυτούς τους 10.445 ανθρώπους, οι 6.498 πέρασαν τον Μάρτιο.
Σημειώνεται ότι περίπου 4.500 λαθρομετανάστες δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο, πέρασαν στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2015 διά της Λέσβου. Το γεγονός αποδεικνύει ότι το νησί της Λέσβου δέχεται το μεγαλύτερο κύμα λαθρομεταναστών από τις απέναντι μικρασιατικές ακτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών