Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 15, 2015

Σεσημασμένοι ρομά (γύφτους τους αποκαλεί ο λαός) συνελήφθησαν να ξάφριζουν σπίτια το βράδυ της Ανάστασης στη Βέροια...


Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών διέρρηξαν οκτώ διαμερίσματα!

Την ώρα που όλοι οι κάτοικοι της Βέροιας είχαν πάει στις εκκλησίες για την Ανάσταση, οι δύο δράστες βρήκαν την ευκαιρία να “τρυπώσουν” και να “γδύσουν” τα σπίτια τους.
Συγκεκριμένα, μπαράζ διαρρήξεων κατηγορείται ότι διέπραξε το βράδυ της Ανάστασης δίδυμο δραστών στη Βέροια. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την Αστυνομία, διέρρηξαν, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών, οκτώ διαμερίσματα, απ' όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.
Οι δράστες, από τους οποίους συνελήφθη ένας....
49χρονος, ενώ αναζητείται ο 46χρονος συνεργός του, κατηγορούνται ότι παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους ή αναρριχούνταν στα μπαλκόνια και παραβίαζαν τα παράθυρα. Οι κλοπές καταγγέλθηκαν από τις 10 το βράδυ έως τις 2 τα ξημερώματα.
Αναλυτικότερα, επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 49χρονου, αρχικά επέλεγαν τους «στόχους» και κυρίως διαμερίσματα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, ενώ στη συνέχεια είτε αναρριχόμενοι, είτε παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο της οικοδομής, παραβίαζαν τις πόρτες ή μπαλκονόπορτες του διαμερίσματος, αφαιρώντας κοσμήματα και χρηματικά ποσά.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι και ένα κλειδί μπουλονιών με ειδικά διαμορφωμένη αιχμηρή άκρη, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το συγκεκριμένο δίδυμο, που είναι Ρομά, φέρεται ότι διέπραξε σε προγενέστερο διάστημα άλλες τέσσερις κλοπές. Συνολικά, η λεία τους περιλαμβάνει κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας 60.000 ευρώ, όπως επίσης μετρητά ύψους 2. 700 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες απασχόλησαν και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για αντίστοιχα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών