Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

"Ακροδεξιοί" οι.... κομμουνιστές με τα σφυροδρέπανα, για τον ALPHA, που απήγαγαν και απειλούσαν με εκτέλεση εισαγγελέα στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Έχω επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν ότι στο βωμό της προπαγάνδας τα συστημικά ΜΜΕ δε διαστάζουν, εσκεμμένα, εντέχνως με ψέματα να ενθυλακώσουν στη συνείδηση του απλού λαού ότι για όλες τις αποτρόπαιες πράξεις που συμβαίνουν - ειδικά αυτές που περιέχουν αίμα και βία - υπάρχει συσχέτιση με.... ακροδεξιά ιδεολογία.

Το ίδιο αποπειράθηκαν να κάνουν και στην περίπτωση της προσπάθειας δολοφονίας, μέσω ομηρίας, Εισαγγελέα στην Τουρκία από αναρχοκομμουνιστές φοιτητές - μέλη τρομοκρατικής - αναρχοαριστερής οργάνωσης.

Και ενώ από τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον θύτη να έχει στραμμένο το όπλο του στο κεφάλι του εισαγγελέα και να απειλεί με "απόδοση δικαιοσύνης", όπως το ονειρεύονται οι αναρχοκομμουνιστές, υπό τα σύμβολα του κομμουνισμού (σφυροδρέπανο) και της αναρχίας (αστέρι) τα ελληνικά ΜΜΕ νόμισαν ότι βλέπουν... "ακροδεξιούς" που διψούν για αίμα.

Έτσι ανερυθρίαστα ο ALPHA στο κεντρικό του δελτίο ανέφερε ότι οι δύο αναρχοκομμουνιστές, που τελικώς απεβίωσαν μετά την επέμβαση της αστυνομίας, είναι μέλη "ακροδεξιάς οργάνωσης"!!!

Δείτε το βίντεο μετά το 7:00  για να διαπιστώσετε το μέγεθος της... βλακείας ή της προπαγάνδας κατ' άλλους, που γίνεται από τα ΜΜΕ και αποφασίστε να... κλείσετε την τηλεόραση επιτέλους!!!

Μην τους πιστεύετε... Σας λένε ψέματα ακόμη και για το πιο πασιφανές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών