Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

"Βαθύς ύπνος" στα έδρανα της Βουλής και οι.... κοιμισμένοι εκτός αυτής - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

"Ο ύπνος την ημέρα φανερώνει ή σωματικό πρόβλημα ή τεμπελιά ή αμορφωσιά"
Δημόκριτος

Ένα βίντεο που αναμένω να γίνει viral, και ήδη το αναπαράγουν αρκετά site και μεμονωμένα πρόσωπα στα κοινωνικά δίκτυα είναι αυτό που παρουσιάζει στιγμές... υπνηλίας βουλευτών και λοιπών δημόσιων προσώπων στον "ναό της δημοκρατίας" - Βουλή.

Το βίντεο συνοδεύεται από....
"αστείες" αναφορές ή αξιολογείται ως κάτι εύθυμο και χαρούμενο ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να εξοργίζει και τον πλέον "καλόπιστο" τηλεθεατή του, καθώς απεικονίζει τον ευτελισμό της "ανώτατης αρχής" του πολιτεύματός μας.
Οι εκπρόσωποι του λαού που έχουν κληθεί να διαφεντεύουν τις τύχες μας αντί να εργάζονται ακατάπαυστα, βλέπουν τη Βουλή σα.. κρεβάτι και πού και πού "τον παίρνουν" λίγο για να... ξεκουραστούν.

Έχοντας ως οδηγό τα σοφά λόγια του Δημόκριτου συνεπικουρούμενοι από το γεγονός του "τι πρεσβεύει" η Βουλή το μόνο που θα έπρεπε να προκαλούν οι εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν θα ήταν... οργή!
Οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα, αν δεν είναι στιγμιαίο, είναι δηλωτικό της πνευματικής οκνηρίας και απάθειας του λαού, που είναι καταδικασμένος να διοικείται από.... κοιμισμένους, σαν και τον ίδιο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών