Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Φυλλοροεί η ψοφοδεξιά - Αυξάνει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση!

Τελειώνει ο χρόνος ανοχής της συγκυβέρνησης

Δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η μετατόπιση του πολιτικού σκηνικού, με γνώμονα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Στην δημοσκόπηση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα, όπως θα δείτε και παρακάτω στην ανάλυση που ακολουθεί, ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών της πλήρους πασοκοποίησής της, ενώ αντιθέτως η Χρυσή Αυγή συνεχίσει και διογκώνεται. Ο Σύριζα παραμένει σταθερά σε υψηλά ποσοστά, όμως οι υπόλοιπες ερωτήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο χρόνος ανοχής που έχει δώσει η κοινωνία τελειώνει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, πρώτος έρχεται ο Σύριζα με ποσοστό που ανέρχεται στο...
35,3%, δηλαδή 1% χαμηλότερα από το αποτέλεσμα των τελευταίων εθνικών εκλογών. Δεύτερη έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 18,6%, ποσοστό περίπου 9% κάτω από τα ποσοστά των εκλογών.

Τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή ενισχυόμενη κατά 1% με 7,3%, ενώ πιο κάτω τα πράγματα είναι αμετάβλητα με το «Ποτάμι» στο 6,3% τους ΑΝΕΛ στο 5,3%, το ΚΚΕ στο 4,3% και το ΠΑΣΟΚ στο 3,3%.



Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, οι πολίτες δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι επίκειται κωλοτούμπα. Συγκεκριμένα, ερωτώντας τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων ένα 38% δηλώνει ότι δεν θα υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις Σύριζα, ενώ εστιάζοντας στους ψηφοφόρους του Σύριζα υπάρχει και πάλι ένα 19% απογοητευμένων, που συντόμως θα μετακομίσουν. Σε αυτό συντείνει και η ερώτηση αν η οικονομία της χώρας καλυτερεύει ή χειροτερεύει, όπου το 49% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χειροτερεύει.



Όλα αυτά δείχνουν πως η επικείμενη μνημονιακή κωλοτούμπα Σύριζα θα προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό. Η ΝΔ θα μείνει χωρίς δουλειά, αφού πλέον ο Σύριζα θα συσπειρώσει τους μνημονιακούς ψηφοφόρους.

Η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί περαιτέρω συσπειρώντας το πλειοψηφικό ρεύμα των πατριωτών που δεν θέλουν την Ελλάδα υπό κατοχή, ενώ Πασόκ, Ποτάμι και Ανέλ θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών