Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

Ένας υπάλληλος των Rothschild μιλάει στον… κομμουνιστή Ψαρρά: "Πρέπει να ποινικοποιηθεί η ψήφος στη Χρυσή Αυγή"


Ένας υπάλληλος των Rothschild μιλάει στον… κομμουνιστή Ψαρρά: Πρέπει να ποινικοποιηθεί η ψήφος στη Χρυσή Αυγή

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι, ως γνωστόν, ένας άνθρωπος που έχει κάνει το σύμπλεγμά του επάγγελμα. Από εκεί που ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο γέλαγε ο κόσμος με τις ανοησίες που έγραφε, χρόνια τώρα, για την Χρυσή Αυγή, ξαφνικά αναγορεύτηκε σε συνεργάτη της Μέρκελ, που χρηματοδοτεί τα βιβλία του. Μετά το σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» πλέον ο Ψαρράς γίνεται ο Έλληνας Μάρξ, εννοώντας πως όπως ο μέντορας των επί γης κομμουνιστών ήταν φερέφωνο της αγγλικής πλουτοκρατίας και των τραπεζιτών, έτσι και τώρα ο Ψαρράς παραθέτει δισέλιδη αντι – χρυσαυγίτικη συνέντευξη σε έναν υπάλληλο της οικογένειας Rothschild.
Η συνέντευξη, πριν εστιάσουμε στα λεγόμενα, δόθηκε στο περιθώριο μίας εκδηλώσεως στην οικία του βρετανού πρέσβη, την οποία συντόνιζε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τριαντάφυλλος. Εκ των εισηγητών ήταν και ο....
συνεντευξιαζόμενος, Τζόναθαν Μπόιντ, του Institute for Jewish Policy Reasearch, το οποίο ιδρύθηκε το 1941 στην Νέα Υόρκη, υπό την αιγίδα των σιωνιστικών οργανισμών WJC και AJC και έχει ως επίτιμο πρόεδρό του τον Βαρόνο, αρχιτραπεζίτη, Rothschild.
Για να αντιληφθούμε καλύτερα τα λεγόμενα του εν λόγω υπαλλήλου των Rothschild, αξίζει ως προοίμιο να τονίσουμε ότι η μητρική οργάνωση WJC είχε πρωτοστατήσει στην καταδίκη του ψηφίσματος του ΟΗΕ, που κατέτασσε τον Σιωνισμό ως μία μορφή ρατσισμού. Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι ο προκάτοχος της θέσεως της χρηματοδότριας του Ψαρρά, Μέρκελ, πλέον δηλώνει ανοιχτά υπάλληλος της ίδιας οικογένειας, οπότε μπορούμε να φανταστούμε από πού προέρχονται, ουσιαστικά, τα χρήματα για να τυπώνει τις μπαρούφες του ο Ψαρράς.
Πάμε όμως να δούμε τι είπε ο «εκλεκτός» καλεσμένος του Ψαρρά, σχετικά με την Χρυσή Αυγή: «Η δημοκρατία βασίζεται στην αρχή ένα άτομο – μία ψήφος, η οποία με τη σειρά, της βασίζεται στην ιδέα ότι η φωνή του κάθε ατόμου είναι ίση και νόμιμη. Σε περιπτώσεις που πολιτικά κόμματα αρνούνται αυτή τη θεμελιώδη αρχή – την ισότητα κάθε ατόμου – και εκφράζουν αυτή την άρνηση σαφώς στο μανιφέστο, τη ρητορική ή τη συμπεριφορά τους, αποτελούν απειλή όχι μόνο για την κοινωνία των πολιτών, αλλά και για τη δημοκρατία την ίδια. Πιστεύω ότι αυτή είναι η κόκκινη γραμμή. Κανείς δεν μπορεί να στηρίξει ένα γενικό πολιτικό σύστημα, επιτρέποντας σε δυνάμεις που στρέφονται εναντίον του να λειτουργούν με τη βοήθειά του… Ιδανικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποκρούσει κανείς αυτό το ενδεχόμενο είναι να χτιστεί μία ισχυρή κοινωνία πολιτών, που απομονώνει και απορρίπτει τους ρατσιστές από τους κόλπους της. Αυτό πρέπει να είναι η κύρια στρατηγική. Αλλά γνωρίζουμε από την ιστορία ότι μερικές φορές απαιτείται ένα νομικό δίκτυ ασφαλείας, που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις για την ποινικοποίηση του ρατσισμού σε πολιτικό επίπεδο»
Καταρχάς να τονίσουμε την αντίφαση στα λεγόμενα του εν λόγω υπαλλήλου των Rothschild. Στην Ελλάδα η μοναδική ψήφος που απαξιώνεται, διώκεται και λοιδορείται είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή. Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, με την αγαστή συνεργασία των ολιγαρχών και των τραπεζιτών, όπως το αφεντικό του, συνωμότησαν σε μία πολιτική δίωξη που καταπάτησε το Σύνταγμα και τον Νομικό Πολιτισμό της χώρας, προκειμένου να ποινικοποιηθεί η φωνή της Χρυσής Αυγής. Συνεπώς αν πρέπει να προστατευθεί η δημοκρατία από κάποιον, είναι από τους υποτελείς του διεθνείς σιωνισμού, που έστησαν όλη αυτή την σκευωρία.
Κατά δεύτερον αξίζει να τονιστεί πως στην Ελλάδα ο μοναδικός υφιστάμενος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων. Για τους λαθρομετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι φροντίζει ο Σόρος και η αρμόδια υπουργός που θα τους νοικιάσει διαμερίσματα. Για τους Έλληνες άστεγους δεν φροντίζει κανείς και αφήνονται στην μοίρα τους. Παρόμοια τύχη βιώνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες που υπερφορολογούνται την ώρα που οι λαθρομετανάστες λαμβάνουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για το οτιδήποτε.
Κατά τρίτον μιας και ο λεγάμενος ήρθε στην Ελλάδα ως εκπρόσωπος του Institute for Jewish Policy Reasearch, τι θα έλεγε να απάνταγε μία ερώτηση για τα εγκλήματα πολέμου του κράτους του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, συνοδευόμενη με «πλούσιο» φωτογραφικό υλικό με παιδιά που γνώρισαν την αγάπη του «περιούσιου λαού», όπως αυτή παρουσιάστηκε στην έκθεση της οργάνωσης «Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Ισραήλ (PHR-Ισραήλ)»;
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών