Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

Οι σκουπιδιάρηδες, τα ΜΜΕ και το όνειρο του Σρόϊτερ που έγινε πραγματικότητα

Γράφει ο Αινείας

Τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν σήμερα τους σκληρότερους και πιο ύπουλους διώκτες του Ελληνισμού και της Χρυσής Αυγής.
Είναι τα διυλιστήρια μολυσματικών ειδήσεων που σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση αλλά την διοχέτευση ανθελληνικής προπαγάνδας και την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, αποτελώντας τους πιο υπάκουους δούλους του εγχώριου και διεθνούς συστήματος.

Τα συνεχιζόμενα ψεύδη τους, η απόκρυψη της αλήθειας και η αντεθνική ρητορεία τους, τα έχουν μετατρέψει σε μια πραγματική χωματερή, που αναπαράγουν ειδήσεις που μόνο για... τα σκουπίδια είναι.

Εξάγεται λοιπόν το συμπέρασμα ότι όλοι οι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, διευθυντές ειδήσεων και... ρεπόρτερ δε μπορούν να θεωρούνται τίποτε περισσότερο από άθλιους "σκουπιδιάρηδες" που.....
περισυλλέγουν την πλέμπα και ταΐζουν την κοινωνία με ότι πιο εμετικό υπάρχει, καταστρέφοντας το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα της. Με τελικό σκοπό να καταστήσουν τον άνθρωπο που τους παρακολουθεί έναν κινητό... κάδο απορριμάτων, με αδύναμο νου.

Έτσι ο Σρόϊτερ όταν ρωτήθηκε τι ήθελε να γίνει μικρός με νοσταλγία απάντησε:
"Αν με ρώταγες τεσσάρων χρονών, θα σου έλεγα ότι είμαι γεννημένος για να γίνω σκουπιδιάρης"

Και όμως...Έκανε λοιπόν το όνειρό του πραγματικότητα...Και εξηγούμαι

Οι τίμιοι σκουπιδιάρηδες, που αποστρέφεται ο "πολύς" σήμερα Σρόϊτερ καθώς προέρχονται από το λαό και όχι από την ελίτ, σκοπό έχουν να διατηρούν ένα καθαρό περιβάλλον και να παρέχουν υγιεινή και ασφάλεια στις γειτονιές και δρόμους. Αυτοί είναι πραγματικοί εργάτες του κοινωνικού συνόλου.

Σε αντίθεση με τον Σρόϊτερ και κάθε άλλο κονδυλοφόρο - παρουσιαστή, οι οποίοι υποτίθεται κάνουν "λειτούργημα", που δηλητηριάζει τους Έλληνες με τα ψέματά του και την προπαγάνδα του, και γίνεται σκουπιδιάρης του καθεστώτος, μετατρέποντας σε... τενεκέδες τον ελληνικό λαό.

Έτσι είναι άκρως τιμητικό που η Χρυσή Αυγή είχε, έχει και θα έχει στο πλάι της τους πραγματικούς σκουπιδιάρηδες και όχι τους "σκουπιδιάρηδες των ΜΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών