Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

Να'τος ο Βαρουφάκης ο.... ταυρομάχος..."Θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο"


Δίνει το στίγμα ο Βαρουφάκης: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε με αίμα το νέο μνημόνιο

Μίλησαν τελικώς χθες, όπως είχαμε προαναγγείλει στο Ινστιτούτο Brookings ο Βαρουφάκης και ο Σόιμπλε. Οι δύο αυτές ομιλίες ήταν πολυαναμενόμενες, αφού το ζήτημα των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδος και της τρόικα είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.
Στην ομιλία του ο Βαρουφάκης, υπήρξε εξόχως αποκαλυπτικός για τα μελλούμενα. Η ομιλία του υπήρξε μάλιστα μία ηχηρή επιβεβαίωση των λεγομένων μας, σχετικά με το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει αρχίσει και μοιάζει τρομαχτικά πολύ με το αντίστοιχο δίδυμο της καταστροφής, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, στο θέμα της υπογραφής του νέου μνημονίου.
Ο Βαρουφάκης ξεκίνησε την ομιλία του, παρακαλώντας ουσιαστικά για ...
την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερη ομιλία του ο Τσίπρας στη Βουλή είχε πει ότι «τα νομοσχέδια δεν θα μας τα στέλνουν, θα τα γράφουμε εμείς». Ο Βαρουφάκης, ενώπιον του Σόιμπλε είπε τα εντελώς αντίθετα, παρακαλώντας ουσιαστικά για ένα mail με μέτρα. Ιδού τι είπε: «Θέλουμε 4-5 κορυφαίες λογικές μεταρρυθμίσεις. Ας μας τις φέρουν να συμφωνήσουμε. Είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι να συμβιβαστούμε σε ένα λογικό δημοσιονομικό σχέδιο για τα επόμενα 5-7 χρόνια».
Τα παραπάνω λόγια του Βαρουφάκη, βεβαίως, καταδεικνύουν και την βούληση του Σύριζα για ένα νέο μνημόνιο, που όπως λέει ο Βαρουφάκης θα κρατήσει 5 – 7 χρόνια. Το μνημόνιο αυτό θα έχει και άλλα κοινά με τα προηγούμενα μνημόνια. Τα προηγούμενα μνημόνια, όπως όλοι ξέρουμε, υπεγράφησαν από το αίμα που πλήρωσαν οι Έλληνες. Την ίδια ακριβώς φράση χρησιμοποίησε, όχι τυχαία προφανώς, ο Βαρουφάκης, λέγοντας ότι: «Είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε - και να υπογράψουμε με το αίμα μας για να ενισχύσουμε την αξιοπιστία της δέσμευσής μας - ότι δεν θα ξανακυλήσουμε σε δημοσιονομικά χρέη».
Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, δε, σχετικά με τα συμφέροντα που θα εξυπηρετήσει αυτό το νέο μνημόνιο, που θα υπογραφεί με αίμα, παραθέτουμε, τέλος, και άλλο ένα κομμάτι της ομιλίας Βαρουφάκη, που αναφέρεται στα κίνητρα της υπογραφής του νέου αυτού μνημονίου. Ιδού: «Το καθήκον της κυβέρνησής μας είναι να δεχθεί το πολιτικό κόστος μερικών δύσκολων αποφάσεων που είναι αναγκαίες για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των παγκοσμίων εταίρων μας».
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακυρώσει όλες σχεδόν τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, εξοφλεί όλα τα παράνομα τοκοχρεολύσια προς τους τοκογλύφους δανειστές και οδηγεί τη χώρα σε νέο καταστροφικό Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών