Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται....Από 300 τελικά 1.400 δολλάρια στοίχισε η διαμονή Καμμένου σε.. σουίτα με 1.000 ευρώ το κόστος των γευμάτων του...Το άκουσες "πατριώτη";!

Είχαμε γράψει προ ημερών ότι ο Πάνος Καμμένος ως γνωστός "bon viveur", δε θα μπορούσε να μείνει αλλού, εκτός από το πιο χλιδάτο ξενοδοχείο της Washington, το "Four Seasons" κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Δημιουργήθηκε τότε ένας σάλος γύρω από το κόστος διαμονής του, καθώς οι χρεώσεις του συγκεκριμένου Ξενοδοχείου ξεπερνούν τα 780 ευρώ ημερησίως.
Άμεσα έσπευσε ο Καμμένος, καθώς το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, να κάνει μια ανάρτηση στην οποία παρουσίαζε ένα τιμολόγιο της τάξης των 900 ευρώ, ως υποτιθέμενη "απόδειξη πληρωμής - διαμονής" για τις 3 ημέρες.
Μαζί του ξεκίνησαν να αναδημοσιεύουν την ανάρτησή του και όλα τα "παπαγαλάκια" του, ακόμη και "σοβαροί δημοσιογράφοι", που... πείστηκαν με το τιμολόγιο που παρουσίασε ο υπουργοπρόεδρος Πάνος.

Σήμερα όμως το "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει το ψέμα του Καμμένου και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα καθώς προχωρά στη δημοσίευση των πραγματικών τιμολογίων της διαμονής του Καμμένου στο Four Seasons.

Ο Καμμένος επέλεξε να μείνει στη σουίτα του Four Seasons (μεγαλεία ο.... άνθρωπος που ζητά από τους Έλληνες "λιτό βίο"), η οποία κια κόστιζε καθημερινά...1400 δολλάρια!!!, ενώ οι...."υδρογονάνθρακές" του στοίχιζαν.....
1.000 δολλάρια καθημερινά!!!

Ψέμα νο.1
Η διαμονή είπε κόστισε 300 δολλάρια ημερησίως... Αποδεικνύεται ότι η πραγματική αξία είναι 1.400 δολλάρια. Απέκρυψε 1.100 δολλάρια ο σκαφάτος Πρόεδρος τα οποία και φυσικά πλήρωσε ο ελληνικός λαός.

Ψέμα νο. 2
Δεν έκανε κανένο άλλο έξοδο, εκτός των μεταφορικών και της διαμονής, διέρρεαν τα "παπαγαλάκια" του, αλλά αποδεικνύεται ότι οι....υδρογονάνθρακες ήταν πολλοί και τα φιλέτα του Καμμένου στοίχισαν συνολικά όσο 10 μηνιαίες συντάξεις του ΟΓΑ...

Ψέμα νο. 3
Το έγγραφο που παρουσίασε ως... απόδειξη πληρωμής του ξενοδοχείου στο twitter του και μάλιστα με τη μεγαλοστομία του τύπου "γιατί και η κακοήθεια έχει όρια...", δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια.. προκαταβολή ή αλλιώς μια εγγύηση πληρωμής που του ζήτησε το Ξενοδοχείο!


Η οργή και η αγανάκτηση απέναντι σε έναν τέτοιο τυχοδιώκτη του "πατριωτισμού" είναι υγιή συναισθήματα, καθώς το απλό προσπέρασμα της είδησης σαν κάτι "συνηθισμένο" θα είναι τουλάχιστον... προδοτικό και ανθελληνικό.

Ο άνθρωπος που εκλέχθηκε με τις ψήφους των πατριωτών και των αντιμνημονιακών, τώρα διάγει βίο χλιδής, με τα λεφτά του ελληνικού λαού, σπαταλώντας ημερησίως χρήματα για.... 4 ετήσιους συνταξιούχους του ΟΓΑ!!!

Ο ελληνικός λαός πεινά και ψάχνει δανεικά και ο Καμμένος προσκυνά τις ΗΠΑ-Ισραήλ και τρώει φιλέτα...1.000 ευρώ!

Η απόδειξη του ελληνικού λαού ΨΕΥΤΗ Καμμένε θα έρθει στις επόμενες εκλογές... και τότε το τίμημα θα είναι βαρύ!

Υ.Γ.
Προς τα "παπαγαλάκια" του σε ΜΜΕ και διαδίκτυο: Και σε εσάς θα έρθει σύντομα ο... λογαριασμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών