Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

Ο Καμμένος, το Καλάζνικοφ και το....πήδημα

Γράφει ο Αινείας

Σα βόμβα έσκασε η είδηση τις τελευταίες ώρες ότι οι Ρώσοι έχουν κάνει επίσημη πρόταση στην ελληνική Κυβέρνηση για συμπαραγωγή των νέων καλάσνικοφ. Η παραγωγή τους μάλιστα θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στο Αίγιο, καθώς τα κτίρια διαθέτουν όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να υποστηρίξουν την παραγωγή.

Η πρόταση μάλιστα έχει τόσο επίσημο χαρακτήρα, που παραδόθηκε και γραπτώς στο Υπουργείο Άμυνας, που έχει την ευθύνη για αυτές τις αποφάσεις.
Κοινώς ο Υπουργός Άμυνας θα κληθεί να πει το τελικό "Ok" για να προχωρήσει η συνεργασία που θα είναι ευεργετική για τη Χώρα σε στρατιωτικό, κοινωνικό, γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι ίσως η....
σημαντικότερη επένδυση που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη Χώρα μας τη δεδομένη χρονικά περίοδο, για λόγους ουσίας αλλά και συμβολισμού.

Τι γίνεται όμως όταν στον υπουργικό θώκο κάθεται ένας ορκισμένος υπηρέτης των Αμερικανοσιωνιστών, που από την ανάληψη της θητείας του έχει μεταβεί ήδη 2 φορές στην Αμερική για να υποβάλει τα σέβη του στους επικυριάρχους, ενώ στο εσωτερικό αναλώνεται σε ανέξοδες επικοινωνιακές κορώνες περί "γεωπολιτικής και οικονομικής στροφής στη Ρωσία";!

Το πιθανότερο είναι λοιπόν να επικαλεστεί, κατά την προσφιλή λιγόψυχη στάση του, τους "προδότες προκατόχους του" που υπέγραψαν το Μνημόνιο και μαζί την αναστολή προσλήψεων, ακόμη και στην αμυντική βιομηχανία μέχρι και το τέλος του 2015. Ασχέτως αν και ο ίδιος μέλος της σημερινής Κυβέρνησης, έχει ενστερνιστεί πλήρως το Μνημόνιο, με την υπογραφή της συμφωνίας - γέφυρας της 20ης Φεβρουαρίου, με την οποία γίνονται αποδεκτοί όλοι οι όροι των προηγούμενων Μνημονίων.

Βέβαια όλα αυτά μπορούν με ένα νομοσχέδιο να καταργηθούν, ή μια εγκύκλιο να εξαιρεθούν για λόγους "εθνικού συμφέροντος", όπως προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος, και να ξεκινήσει η πολυπόθητη στροφή προς τη Ρωσία και η ανάταση της Χώρας μας.

Υ.Γ.
Στην περίπτωση της απευθείας ανάθεσης των 500.000 ευρώ, για τη συντήρηση αεροσκαφών 30κονταετίας, σε Αμερικάνικη εταιρεία... δεν υπήρχε... Μνημόνιο..!

Υ.Γ.2
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...Υπουργέ Άμυνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών