Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 10, 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΚΑΤΑ 467% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η… ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αύξηση περίπου 500% σε σχέση με πέρυσι επιβεβαιώνεται και από το αμερικάνικο πρακτορείο ειδήσεων NBC που με ρεπορτάζ του αναφέρει ότι οι λαθρομετανάστες με "έγγραφα" είναι 5πλάσιοι σε σχέση με το 2014. Είδατε τι κάνουν τα συνθήματα της Αριστεράς όπως: "Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά".

Ένα από τα πιο σπουδαία «επιτεύγματα» της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένους ελαφροδεξιούς… κοκκινογραμμίτες), είναι η προσέλκυση μεγάλου πλήθους λαθρομεταναστών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, μόνο τον Απρίλιο συνελήφθησαν (και εντός διημέρου αφέθησαν ελεύθεροι να… λιαστούν στις πλατείες μας) περίπου 12.000 λαθρομετανάστες (μόνο στα νησιά του Αιγαίου…). Το δε ποσοστό της αύξησης των… προτιμήσεων των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα κατά το....
Α’ τετράμηνο του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό, είναι –κρατηθείτε!- κατά 467% αυξημένο!!!
Σημειωτέον, ότι σχεδόν το 50% των εντοπισμών λαθρομεταναστών, καταγράφεται στο νησί της Λέσβου, προφανώς επειδή εκεί τα ποσοστά της αριστεράς είναι μεγαλύτερα από παντού (εξ’ ου και «κόκκινο νησί»…) και λογικό είναι οι διακινητές να περιμένουν ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης…
Και ακόμα δεν έχει μπει το καλοκαίρι…
(ΥΓ): Ζήτω και ξαναζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, του (μια φορά κι έναν καιρό…) δεινού… λαθρομεταναστευτοφάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών