Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 10, 2015

Ρομά (Γύφτους τους αποκαλεί ο λαός) πετροβόλησαν οδηγό ταξί και τον λήστεψαν! Ζήτω ο "πολυπολιτισμός" και η "ενσωμάτωση"

Λίγες μέρες πριν 21χρονη φοιτήτρια βιάστηκε ομαδικά από Ρομά κοντά στον ίδιο οικισμό

Το περιστατικό ενός συναδέλφου τους, που έπεσε θύμα επίθεσης από Ρομά κατοίκους του Δροσερού, γνωστοποίησαν στο blog τους οι οδηγοί της Ξάνθης.
Ο άτυχος οδηγός καταγγέλλει ότι δέχθηκε την επίθεση όταν αποβίβασε πελάτισσά του στα όρια του οικισμού. Η επιβάτης, που υπέδειξε στον οδηγό το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, αποβιβάστηκε και είπε στον οδηγό ότι θα επιστρέψει με τα χρήματα της κούρσας. Ξαφνικά εμφανίστηκαν τέσσερα άτομα, τα οποία με πέτρες και χτυπήματα κατάφεραν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σπάζοντας το παρμπρίζ του ΤΑΞΙ και χτυπώντας το όχημα, πριν ο οδηγός αναγκαστεί να εξαφανιστεί για να γλυτώσει τα χειρότερα.
Οι οδηγοί ΤΑΞΙ της Ξάνθης, μετά και τη νέα επίθεση όπως είναι φυσικό αισθάνονται έντονη....
ανασφάλεια και αβοήθητοι, απαιτούν την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής. Τα συνεχή κρούσματα σημειώνονται στον οικισμό Δροσερό, με την ίδια ακριβώς μέθοδο, σε βάρος οδηγών ταξί τους ανάγκασαν να αποφασίσουν να μην εισέρχονται μέσα στον οικισμό.
Από τα πλέον σοβαρά κι επικίνδυνα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, είναι η συνοικία του Δροσερού. Άντρο όλων των μορφών εγκληματικότητας, όπου παρά τους συχνούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι βάσει του αποτελέσματος πάντα, φαίνεται πως είναι φτωχά συντονισμένοι κι όχι αρκετά αιφνιδιαστικοί, παραμένει μεγάλη και χαίνουσα πληγή για την Ξάνθη. Δεν είναι όμως μόνο οι αυτοκινητιστές Ξάνθης αγανακτισμένοι, αλλά και όλοι οι επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής από τις καθημερινές επιθέσεις των κατοίκων του οικισμού σε βάρος επιχειρήσεων, αλλά και των οικιών, όπου καταγράφονται διαρρήξεις, κλοπές, καταστροφές και γενικότερα μια κατάσταση ανυπόφορη.
Την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση φέρει η ίδια η Πολιτεία, η Αυτοδιοίκηση και όλοι οι πολιτικοί παράγοντες που διαχρονικά συντηρούν σε αυτή την άθλια κατάσταση αυτόν τον οικισμό. Ο οικισμός του Δροσερού στην Ξάνθη, έχει καταδικαστεί στην εξαθλίωση και συντηρείται με κάθε τρόπο σε αυτή την απερίγραπτη κατάσταση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν ασκήσει εξουσία, με κάθε τρόπο στη χώρα και ειδικά, στην περιοχή. Είναι ένα γκέτο, η ψήφος του οποίου εξαγοράζεται σκαιότατα και χρησιμοποιείται συστηματικά εδώ και δεκαετίες για να νοθεύει τη λαϊκή βούληση, να ενισχύει πολιτικούς παράγοντες, να διαμορφώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην περιοχή, λόγω της μεγάλης πληθυσμιακής του δύναμης σε σχέση με τη μικρή εκλογική περιφέρεια της Ξάνθης.
Στηλιτεύουμε και καταγγέλλουμε, όλους τους πολιτικούς παράγοντες απ’ την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι την κεντρική διοίκηση των αρμόδιων Υπουργείων, διότι επί δεκαετίες δεν έχει ληφθεί ούτε ένα μέτρο για την ανακούφισή των κατοίκων, για την ένταξή τους, για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που απειλεί τα θεμέλια όλης της σύγχρονης κοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή και σίγουρα δεν ξεγελούν κάποια «προγράμματα» με ημερομηνία λήξης που μοναδικό στόχο έχουν την ανακύκλωση κάποιων ευρωπαϊκών κονδυλίων χωρίς ποτέ να υπάρχει άμεση ωφέλεια για τους κατοίκους και οποιαδήποτε συνέχεια.
Στις τελευταίες εκλογές, μάλιστα, όπως και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ανακαλύφθηκαν πολλοί «προστάτες» των ρομά και του συγκεκριμένου οικισμού, αλλά προφανώς μόνο για να αντλήσουν τα πολιτικά τους οφέλη, να διχάσουν την κοινωνία και να εξαφανιστούν αμέσως μετά, όπως αποδείχτηκε περίτρανα τόσες φορές!
Κόνι Κρυσταλίδου - Τ.Ο. Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών