Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015

BARCLAYS: ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η… «ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ»… ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΓΗ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ… ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Την πικρή αλήθεια για την δήθεν… «σκληρή διαπραγμάτευση» –που μας κρύβουν επιμελώς τα ξεφωνημένα παπαγαλάκια του χιλιάρικου- λέει στέλεχος της γνωστής συστημικής Τράπεζας του Λονδίνου, Barclays, μιλώντας στο bankingnews.gr. Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρος, που επιμένει ότι συμφωνία (και Μνημόνιο 3) θα υπάρξει, ακόμα κι αν επιτεθούν… Αρειανοί στην Γή μας:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί  τον βασικό κορμό της ελληνικής κυβέρνησης είναι αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει το πρόγραμμα του αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο ρους της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να.....
αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί ένα συνεπές αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα. Θέλει να αλλάξει κακώς κείμενα αλλά δεν θέλει την ρήξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει καλά το παιχνίδι του απείθαρχου παιδιού.
Γνωρίζει όμως το απείθαρχο παιδί ότι η στοργική οικογένεια θα τον αγκαλιάσει πάλι όπως στην επιστροφή του άσωτου υιού. Η Ευρώπη επίσης θέλει την Ελλάδα στο ευρώ. Η Ευρώπη δεν θέλει πειράματα, διάσπαση ή συνθήκες αποσταθεροποίησης. Η ευρωπαϊκή οικονομία ετοιμάζεται για μια περίοδο οικονομικής ανάκαμψης, οι κυβερνήσεις ποντάρουν στην περίοδο οικονομικής ευημερίας που ξεκινάει και δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να χαλάσει το πάρτι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ακόμη και αν ο πλανήτης Γη δεχθεί επίθεση από εξωγήινους πάλι η Ελλάδα θα συμφωνήσει με την ΕΕ, ο φυσικός χώρος της Ελλάδος είναι η Ευρώπη».
(ΥΓ): Πως γίνεται και όλοι –σε Ελλάδα και εξωτερικό- είναι τόσο βέβαιοι για τη μνημονιακή συμφωνία, χωρίς να αφήνουν ούτε ένα περιθώριο ρήξης; Είναι ηλίου φαεινότερο: γιατί η συμφωνία έχει γίνει πολύ πριν από τις εκλογές και το μόνο που μένει είναι ο τρόπος που θα τη σερβίρουν στον ελληνικό λαό οι Τσιπροκαμμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών