Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ο λαός μας έχει το εξής παράδοξο, ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά ξεχνάει και ακόμα ευκολότερα. Τα παραπάνω συναισθήματα συχνά πυκνά μας οδηγούν σε μη ασφαλή συμπεράσματα αλλά και ενέργειες ατυχείς. Αυτό, αν θα μπορούσα  να το χαρακτηρίσω σαν ελάττωμα, βρήκαν σαν πάτημα και χρησιμοποίησαν αλλά και χρησιμοποιούν οι πολιτικοί ολετήρες της Πατρίδος μας, για να μας καταδυναστεύουν.
Προχθές μαζεύτηκαν στο κλειστό στάδιο του Αμαρουσίου, αν θυμάμαι καλά, εκπαιδευτικοί, καθηγητές, απλός κόσμος αλλά και αρκετοί λαοσώστες πολιτικοί τόσο από το χώρο της ψοφοδεξιάς, όσο και από τη συμμορία του κλεφτοπασόκ.
Ο έχων το γενικό πρόσταγμα της ομιλίας ήταν ο καθηγητής θ. Βερεμής. Τον θυμάστε σαν σχολιαστή, παρέα με τον....
Κουράκη, στο επαίσχυντο ντοκιμαντέρ 1821, που γυρίστηκε με παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, και που κατηγορούσαν τους Έλληνες σαν ρατσιστές κατά την άλωση της Τριπολιτσάς; Αυτός ο κύριος λοιπόν πρωτοστατούσε προχθές σε ομιλία για να μας δώσει τα φώτα του για την παιδεία! ! !
Το ακροατήριο άκουγε με «ανοιχτό» το στόμα τις νέες οπισθοδρομικές διατάξεις για την παιδεία που πρόσφατα ψηφίστηκαν. Το άμεπτο και αδιάφθορο ακροατήριο με πρώτα και καλύτερα τα πολιτικά σκουπίδια, όπως σωστά τους ονόμασε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, αυτά που υποτίθεται έπραξαν τα πάντα για το καλό του τόπου και της παιδείας, τώρα να κόπτονται για τα ανομήματα της νέας κυβέρνησης , ξεχνώντας τα δικά τους αίσχη που έπραξαν στην παιδεία. Ποιος δεν θυμάται την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του Ράλλη με την κατάργηση της καθαρεύουσας; ποιος δε θυμάται την κατάργηση του μονοτονικού επί υπουργίας Βερυβάκη; μάλιστα το τελευταίο το πέρασαν μεσάνυχτα απ΄ την τότε βουλή, ψηφίζοντάς το 30, μόνο, βουλευτές του Πασόκ. Ποιος δε θυμάται τις φοιτητικές παρατάξεις των τριών αμαρτωλών κομμάτων, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ , που για να γραφτεί κάποιος στο πανεπιστήμιο έπρεπε πρώτα να «γραφτεί» στις φοιτητικές νεολαίες. Ποιος δε θυμάται τα καμώματα της κ. Γιαννάκου όταν επέτρεψε την διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας, μέσω του βιβλίου που έγραψε η αριστερών πεποιθήσεων Ρεπούση;
Από το 1974 με την νομιμοποίηση του ΚΚΕ, από τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, άρχισε να δηλητηριάζεται η μαθητιώσα νεολαία με το δηλητήριο της αριστερής πολιτικής ιδεολογίας κι όχι μόνο. Επισήμως πλέον το κράτος με διατάξεις αρχάς της δεκαετίας του ‘80, μέσω των φοιτητικών παρατάξεων στην αρχή, και κατόπιν με τη δημιουργία των μαθητικών πενταμελών και δεκαπενταμελών συμβουλίων στα σχολεία, άρχισε να ασελγεί πάνω στο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας· στη μαθητιώσα νεολαία. Ετοιμάζοντας από τότε οι πολιτικάντηδες το πελατειακό τους στρατό, αλλά συγχρόνως σπέρνοντας και τα πολιτικά πάθη, πάντα για ίδιο όφελος
Τα φυντάνια των ολετήρων της παιδείας, οι φοιτητές, κατά τη χθεσινή διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, έφαγαν ξύλο από κάποιους κουκουλοφόρους, με αυτό να συμβαίνει σε περισσότερες από τριάντα σχολές σ’ όλη την Ελλάδα. Η παραπάνω ενέργεια καταδικάστηκε από αυτούς που ήταν οι πρώτοι διδάξαντες σε ενέργειες πανεπιστημιακής βίας. Οποία υποκρισία απ’ τη μια αλλά απ’ την άλλη να προσθέσω κι εγώ λέγοντας: «καλά σας έκαναν, μακάρι να συνέχιζαν να σας βαράνε ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών