Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 17, 2015

Εθνικιστική Ανάταση

Το –άλλοτε πανέμορφο- κέντρο της ελληνικής πρωτευούσης αποτελεί χαρακτηριστικό, λυπηρό μα και αδιάσειστο μάρτυρα της καθολικής κοινωνικής και πολιτιστικής παρακμής που βιώνει ολάκερο το Έθνος μας απ’ άκρη σ’ άκρη. Ορδές λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα σε όλη την ελληνική επικράτεια, κατακλύζουν ανενόχλητοι ιστορικές πλατείες και δρόμους. Αναρχικοί επιδίδονται ατιμώρητοι σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, δολιοφθορές και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και η τέλεση του προκλητικού και απεχθούς αριστερίστικου φεστιβάλ για τη νομιμοποίηση της κάνναβης είναι μερικά μόνο εκ των θλιβερών πραγματικά γεγονότων που λαμβάνουν χώρα εντός του ελληνικού κράτους.

Στον αντίποδα αυτών παρατηρούμε τη σκιώδη και σαφέστατα αντεθνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία όχι μόνο δε παρεμποδίζει (ή έστω καταδικάζει) τις ενέργειες αυτές, αντίθετα δίνει βήμα και ελευθερία σε όλα αυτά τα παρασιτικά φαινόμενα να παρεισφρήσουν ανεμπόδιστα μέσα στη καρδιά του ελληνικού Έθνους. Η Χρυσή Αυγή από τις απαρχές της ύπαρξης της...
υπήρξε άγρυπνος Ιδεοφύλακας και σιδερόφραχτο ανάχωμα κάθε προαιώνιας αξίας που πηγάζει από το γνήσιο πνεύμα της μήτρας του Ελληνισμού. Και δεν έπαψε ποτέ να το πράττει ως καθήκον και αυτονόητο χρέος απέναντι στη Πατρίδα μας.

Όπως πάντοτε λοιπόν έτσι και τώρα, όταν οι καιροί το απαιτούν, στεκόμαστε απέναντι σε όλους και εναντιωνόμαστε σε καθετί που δε συνάδει με αυτό που πραγματικά είναι –και οφείλει να είναι-το Έθνος μας. Στους καιρούς της πλήρους ηθικής αποσύνθεσης και απαξίωσης για ότι καλείται Εθνικό, η Χρυσή Αυγή στέκεται αγέρωχη και διατρανώνει τη παρουσία της σφυρηλατημένη με στυγνές δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία και Συναγωνιστές, παράνομες φυλακίσεις, δίκες-παρωδία και κάθε είδους ποταπές πολεμικές μεθόδους εκ μέρους των συστημικών υπηρετών.

Η εδώ και 3 χρόνια καταλυτική παρουσία μας στη Βουλή έχει σπείρει το φόβο και την ανησυχία σε όλα τα ανδρείκελα του υποτιθέμενου «δημοκρατικού» τόξου ξυπνώντας ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστικές συνειδήσεις που αποζητούν πεισματικά μια υπερήφανη Ελλάδα απαλλαγμένη από τους κάθε λογής δυνάστες της εγχώριους ή μη. Γι’ αυτό δίνουμε καθημερινά και μη κάνοντας βήμα πίσω στον Ιερό Υπέρ Πάντων Αγώνα μας. Οι αγέννητοι και οι ένδοξοι νεκροί ας είναι οι κριτές μας.

Χρήστος Νάστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών