Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 17, 2015

Ρεπορτάζ της εφημερίδα «Παρασκήνιο» για την δράση της Χρυσής Αυγής ενάντια στους πλειστηριασμούς

Στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις των κομμάτων του «αντισυνταγματικού τόξου» να συνωστίζονται οι φωτογράφοι και οι ρεπόρτερ, όντας περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους και κυρίως πολύ περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους. Στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής επιλέγουν να σιωπούν. Στις φωτεινές – πλην ελάχιστες – φωτεινές εξαιρέσεις το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παρασκήνιο» σχετικά με την δράση της Χρυσής Αυγής στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, το οποίο και σας μεταφέρουμε:

Την ώρα που η κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα συζητά με τους δανειστές για μέτρα λιτότητας, φόρους και περικοπές, η Χρυσή Αυγή...
επιχειρεί να παίξει τον ρόλο που είχε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από μέλη της τοπικής οργάνωσης Πειραιά, η οποία έδωσε δυναμικό «παρών» το Ειρηνοδικείο της πόλης, με αφορμή δικαστικές διαμάχες Ελλήνων – και μόνο – πολιτών με τις τράπεζες που επεδίωκαν να κατάσχουν ή να βγάλουν σε πλειστηριασμό τις κατοικίες τους. Στις νέες δράσεις της Χρυσής Αυγής, που στόχο έχουν τον προσεταιρισμό απελπισμένων και οικονομικά εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, περιλαμβάνεται και η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

«Η υποδοχή του κόσμου και του ακροατηρίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς ένωσε την φωνή του με την δική μας και όλοι έσπευσαν να παραλάβουν το υλικό της δράσης και να ενημερωθούν για τις θέσεις μας.

Κάθε εβδομάδα δέκα με είκοσι πρώτες κατοικίες Ελλήνων βγαίνουν στο "σφυρί" εν όψη της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό αυτών των ανθρώπων μέχρι το τέλος. Με κάθε νόμιμο μέσο, δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας στον δρόμο - Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!» μεταφέρουν στο «Π» στελέχη του κόμματος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών