Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο πρώτο Εθνικιστικό συνέδριο κατά της κρατικής καταστολής - Φωτορεπορτάζ


Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο πρώτο Εθνικιστικό συνέδριο κατά της κρατικής καταστολής - Φωτορεπορτάζ

Στις 9 και 10 Μαΐου 2015 η καρδιά της Ευρώπης χτύπησε εθνικιστικά και δυναμικά στο Παρίσι, όπου έλαβε χώρα το πρώτο Φόρουμ της Ευρώπης εναντίον των διώξεων και της καταστολής που επιχειρούν η πολιτική αστυνομία και οι ξένοι επικυρίαρχοι κατά των Ευρωπαίων πατριωτών, υπό την αιγίδα της Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία, γραμματέας της οποίας έχει εκλεγεί ο....
βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος.

Την πρώτη μέρα εκτέθηκαν σε συνέντευξη τύπου συγκεκριμένα παραδείγματα και περιπτώσεις που παρουσιάζουν εξαιρετικές ομοιότητες μεταξύ τους, μαρτυρώντας τα κοινά κέντρα από όπου εκπορεύεται ο σχεδιασμός και οι επιθέσεις κατά των πατριωτών.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις εθνικιστικών κομμάτων, των ζητημάτων που τις απασχολούν και της σκανδαλώδους μεταχειρήσεώς τους από εξουσίες που αυτοαποκαλούνται δημοκρατικές παρά την προκλητική αντιδημοκρατική τους πολιτική.

Για τις διώξεις τις οποίες αντιμετωπίζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής μίλησε η διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά. Αφού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του ανοίγματος στην κοινωνία, της ενότητας και της οργάνωσης των πατριωτών, από όπου κι αν προσεγγίζουν τον πατριωτισμό (εθνικιστές, βασιλικοί, παραδοσιακοί θρησκευόμενοι, κ.λ.π.) πάνω σε συγκεκριμένες θεμελιώδεις αξίες, έκλεισε την ομιλία της λέγοντας: «Εμπρός λοιπόν, για τους συναγωνιστές μας, για τους προγόνους μας, για τα παιδιά μας, για μας τους ίδιους. Εμπρός, για την Χρυσή Αυγή που δεν θα αργήσει να ανατείλει πάνω από την ωραία, μεγάλη και δυνατή πατρίδα, στην γη της Ευρώπης των Εθνών. Ζήτω η νίκη!».

Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε πορεία στην μνήμη του Sébastien Deyzieu.

Την επομένη, η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε στις δύο πορείες που οργανώθηκαν το πρωί και το απόγευμα από οργανώσεις από όλη την Γαλλία, προς τιμήν της εθνικής ηρωίδας των Γάλλων, Ιωάννας της Λωραίνης.

Τα συνθήματα που δόνησαν τις κεντρικές λεωφόρους του Παρισιού και οι ομιλίες που εκφωνήθηκαν κάτω από το άγαλμά της, δείχνουν ότι οι Πατριώτες ανεξάρτητα από προσωπικές προτιμήσεις και αποκλίσεις είναι αποφασισμένοι να εργαστούν για την ενότητα και την ενδυνάμωση του πατριωτικού κινήματος ενάντια στους κινδύνους που απειλούν την σύσταση και επιβίωση των Ευρωπαϊκών εθνών.

Η αλληλεγγύη των ευρωπαίων εθνικιστών προς την Χρυσή Αυγή, τον Αρχηγό της Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους διωκόμενους συναγωνιστές ήταν συγκινητική, το ίδιο και η αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν ακλόνητοι τον κοινό αγώνα για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη και δυνατή Ευρώπη των Παραδόσεων, των Λαών και των Πατρίδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών