Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015

Πιο γερμανόδουλοι.... πεθαίνεις: Ενοχλήθηκε το “Ποτάμι” από το βίντεο για τις αποζημιώσεις


Αποκαλύφθηκαν οι γερμανόδουλοι: Ενοχλήθηκε το “Ποτάμι” από το βίντεο για τις αποζημιώσεις

«Πιο γερμανόδουλος πεθαίνεις»… 

 Τι άλλο μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε για την νέα επίδειξη οσφυοκαμψίας του πολιτικού μορφώματος του Ποταμιού απέναντι στην Γερμανία; Με ένα νέο φιλογερμανικό του παραλήρημα, το Ποτάμι διαμαρτύρεται(!) για την προβολή βίντεο στους σταθμούς του μετρό με θέμα την γερμανική εισβολή στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1941. Η φτηνή, απ’ όλες τις απόψεις, δικαιολογία που ψέλλισε το εκδοτικό δημιούργημα του Θεοδωράκη, είναι ότι αυτές οι εικόνες βλάπτουν τον… τουρισμό!
Πέντε βουλευτές του Ποταμιού, οι Χρ. Ταχιάου, Γ. Αμυράς, Σπ. Δανέλλης, Ι. Φωτήλας και Γρ. Ψαριανός, κατέθεσαν ερώτηση σε πέντε υπουργούς (Επικρατείας, Εξωτερικών, Τουρισμού, Οικονομίας, Υποδομών) εναντίον της.....
προβολής, επικαλούμενοι γερμανικό δημοσίευμα που μιλά για «έντονη δυσαρέσκεια της γερμανικής κυβέρνησης», ζητώντας ουσιαστικά από την κυβέρνηση να πάρει την άδεια του Σόιμπλε και της παρέας του.
Συνεχίζοντας, στην κατάπτυστη δήλωσή τους, λένε ότι: «Με τέτοιου είδους ενέργειες, η εικόνα που πλάθεται για τη χώρα μας, ειδικά αυτήν την περίοδο, είναι απαράδεκτη και αποκρουστική. Οι αντίκτυπός της στον τουρισμό είναι άκρως επαχθής και ζημιογόνος, δεδομένου ότι το εν λόγω βίντεο υποτιτλίζεται στην αγγλική γλώσσα. Δεν είναι τρόπος αυτός για να “καλωσορίζεται ” ο τουρίστας που επιλέγει τη χώρα μας»!
Το βίντεο αυτό το δημιούργησε η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την υποστήριξη του Ελληνικού αιτήματος περί γερμανικών αποζημιώσεων, αλλά φαίνεται ότι οι βουλευτές του Ποταμιού κάνουν ό,τι μπορούν για να υπερασπίσουν την γνωστή θεωρία περί εξάρτησης του Παβλόφ, παρουσιάζοντας την Χώρα μας ως ένα προτεκτοράτο και μια καταχρεωμένη αποικία, η οποία οφείλει να σιωπά και να μην προβαίνει στην παραμικρή ενέργεια, η οποία ενδεχομένως θα δυσαρεστούσε τους Γερμανούς.
Η κλασική ατάκα του παλαιού εγχώριου κινηματογράφου, «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», αναβιώνει πρακτικά και αποκτά σύγχρονο πολιτικό περιεχόμενο μέσα από τις απαράδεκτες και αποκρουστικές δηλώσεις των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών του Ποταμιού.
Γιώργος Μάστορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών