Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2015

Δένδιας: «Άλλη δύναμη θα εκφράσει τις ελπίδες της ελληνικής κοινωνίας μετά το Σύριζα»

Πνέει τα λοίσθια η ψοφοδεξιά και στελέχη της φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν με δακρύβρεχτες συνεντεύξεις όπου πλέον ομολογούν την πραγματικότητα: η ΝΔ μετατρέπεται με γοργά βήματα σε ένα αδιάφορο -για τον Ελληνικό Λαό- κόμμα.
Εις εκ των υπουργών της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ο οποίος διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ο τέως υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Ν. Δένδιας, ομολογεί πλέον εμμέσως πλην σαφώς πως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο άντεξε στην λυσσαλέα πολεμική του Καθεστώτος, αλλά επιτυγχάνει ολοένα αυξανόμενη κοινωνική επιρροή:

«Φοβάμαι ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ΝΔ θα καταστεί...
αδιάφορος πόλος. Δηλαδή και το 15% που μας δίνει η ελληνική κοινωνία σήμερα στις μετρήσεις, μήπως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το βλέπουμε κι αυτό από πολύ μακριά. Και έχουμε μια άλλη δύναμη στη θέση μας, η οποία θα μπορέσει να εκφράσει τις ελπίδες της ελληνικής κοινωνίας για να αντικαταστήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι δηλώσεις Δένδια δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών: η πτώση της ΝΔ είναι διαρκής και ανεξέλεγκτη, ενώ αντιθέτως η «άλλη δύναμη», το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το οποίο ο πρώην υπουργός πολέμησε με αθέμιτα μέσα, κερδίζει συνεχώς κοινωνικό έδαφος, το οποίο αναπόφευκτα θα μετεξελιχθεί και σε πολιτικό.

Ο Δένδιας βεβαίως, αποδίδει την κοινωνική απαξίωση της ΝΔ στην ηγεσία του Σαμαρά. Βολικό για την πολιτική καριέρα του ιδίου αλλά και των υπολοίπων ψοφιμιών της μασονοδεξιάς, οι οποίοι «ως μεγαλοαστοί που είναι», αδυνατούν να κατανοήσουν πως ο Λαός γύρισε οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη στα ορφανά της Μέρκελ και της Τρόικα!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. αντε στο διαολο το αφεντικο σου ,εκει που ανηκεις δηλαδη βρωμοεβραιε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών