Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 26, 2015

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ψοφοδεξιάς προαναγγέλλει την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ψοφοδεξιάς προαναγγέλλει την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση

Έχουμε πολλές φορές τονίσει ότι οι λεονταρισμοί των συριζαίων είναι αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση. Από την μία μεριά λένε, για να ακούνε οι χαχόλοι και να αναπαράγουν τα παπαγαλάκια, ότι δήθεν δεν θα πληρώσουν τη δόση στο ΔΝΤ και την από την άλλη μεριά πληρώνουν τοις μετρητοίς και μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα.
Τόσο η ΝΔ όσο και ο Σύριζα γνωρίζουν ότι επίκειται η υπογραφή του νέου μνημονίου, το οποίο θα κινείται ακριβώς στα χνάρια της μνημονιακής συμφωνίας που ετοίμαζε ο Σαμαράς προεκλογικά. Οι συριζαίοι για ψηφοθηρικούς λόγους έπρεπε να παρουσιάσουν μία εικόνα «μάχης», γεγονός το οποίο προσπάθησαν να καταφέρουν με την αγαστή συνεργασία των νταβατζήδων.
Όμως τώρα τελείωσε ο χρόνος της επικοινωνιακής διαχείρισης και το νέο μνημόνιο θα....
υπογραφεί. Για να επιτευχθεί αυτή η υπογραφή με τις ελάχιστες επιπτώσεις για το σύστημα θα απαιτηθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση από το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας. Αυτό αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση, απευθείας από το ΑΠΕ - ΜΠΕ:  «Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με πολύ μεγάλη ευκολία λένε ότι δεν θα πληρώσουν δανειακές υποχρεώσεις, δηλαδή ότι θα προκαλέσουν πιστωτικό γεγονός. Και ξεχνούν ότι αν συμβεί αυτό, σε ένα μήνα δεν θα μπορούν να πληρώσουν τίποτα. Τέτοιες ανοησίες, αυτή την κρίσιμη στιγμή, αλλά και ανεύθυνες δηλώσεις που προβλέπουν σκηνικά καταστροφής, κάνουν μόνο κακό στη χώρα. Τώρα, που τελειώνουν τα ψέματα, η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να εγκαταλείψει το λαϊκισμό της. Και έχουμε την ευκαιρία, ως χώρα, να προχωρήσουμε στη μεγάλη συνεννόηση.».
Η κυβέρνηση, λοιπόν, θα «εγκαταλείψει το λαϊκισμό της» και θα προχωρήσουμε στη «μεγάλη συνεννόηση». Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι το τρίτο μνημόνιο θα περάσει με τις ψήφους όλου του αντισυνταγματικού τόξου, αφήνοντας την Χρυσή Αυγή ως τη μόνη αντιμνημονιακή δύναμη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε θα δημιουργήσουν τα αναχώματά τους, προκειμένου να λειτουργήσουν ως ψευδοαντιμνημονιακοί.
Το πραγματικά ζητούμενο, βεβαίως, πέρα από τα πολιτικά τεχνάσματα του συστήματος, είναι ότι επιτέλους ο Άδωνις θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και από ότι δείχνουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ δεν θα χρειαστεί να αλλάξει κόμμα (πάλι) για να το καταφέρει. Η ΝΔ θα στηρίξει την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και εν τέλει αυτό θα περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, προωθώντας νέα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η μνημονιακή συμφωνία εξαθλίωσης των Ελλήνων βρίσκεται προ των πυλών και το πολιτικό κατεστημένο ετοιμάζεται για ένωση των μνημονιακών δυνάμεων από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΝΔ στην συγκυβέρνηση του μεγάλου ξεπουλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών