Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 26, 2015

Ο Ταγματάρχης, η ertopen και μια ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ

Γράφει ο Αινείας

Τσίπρας  - ΔΕΘ 2014 σχετικά με τη Διοίκηση της νέας ΕΡΤ:

''θα ελέγχεται και σε μεγάλο βαθμό θα διοικείται και από τους ανθρώπους της...Θέλω να γίνω σαφής ότι σε αυτό το σχεδιασμό τον βασικό πυρήνα των ανθρώπων που αντιστέκονται και επιμένουν στο μετερίζι για την πλουραλιστική ενημέρωση όχι απλά θα τον συνυπολογίσουμε και θα τον εντάξουμε, σε αυτόν τον σχεδιασμό, αυτός ο κόσμος θα είναι συμμέτοχος και θα λάβει μέρος της ευθύνης, θα λάβει μέρος στην ευθύνη και στη συναπόφαση".

Κοινώς... λαοκρατία στην ΕΡΤ και φυσικά σε καμιά περίπτωση λογικές παρελθόντος, πρόσληψη προσώπων που ταυτίζονται με το αμαρτωλό προηγούμενο σύστημα.

Τελικώς τι είχαμε στη Διοίκηση της ΕΡΤ;!
Διορισμό του Λάμπη Ταγματάρχη ως Διευθύνοντα Συμβούλου, κοινώς ως τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο στην νέα ΕΡΤ της "πρώτης φοράς Αριστερά".

Ο κος. Ταγματάρχης είναι ταυτισμένος με την Κυβέρνηση του ολετήρα ΓΑΠ, καθώς...
υπήρξε στην ίδια θέση της ΕΡΤ, κατά την καταστροφική περίοδο της Κυβέρνησης Jeffrey που οδήγησε τον τόπο στο Μνημόνιο της καταστροφής της Πατρίδος μας.

Ο κος Τσίπρας λοιπόν επιλέγει τον μνημονιακό, ΠΑΣΟΚο Ταγματάρχη, με τις επιλεκτικές φιλίες στον χώρο των ΜΜΕ και της πολιτικής, και οι κομμουνιστές εργαζόμενοι της ertopen που στήριξαν όσο κανείς άλλος τον Τσίπρα και έδωσαν αγώνα, με υσποσχετική βέβαια, σήμερα νιώθουν πιο προδομένοι από ποτέ και το δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα και θα πολεμήσουν την "μνημονιακή - συστημική επιλογή" του Ταγματάρχη:

"Η επιλογή του Λ. Ταγματάρχη ακυρώνει τις πραγματικά ελπιδοφόρες προοπτικές που ανοίχτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα για μια ΕΡΤ ανεξάρτητη και πλουραλιστική, που με απελευθερωμένους τους εργαζόμενούς της θα υπηρετεί την ενημέρωση και τον πολιτισμό που απαιτεί και έχει ανάγκη η κοινωνία" και αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν η επιλογή Ταγματάρχη να σηματοδοτεί τη νέα εποχή της ΕΡΤ.

Υ.Γ.
Οι "σύντροφοι" κατανοούν ήδη τη μνημονιακή στροφή και την κοροϊδία που συνεπάγεται σε όλους τους τομείς της πολιτικοκοινωνικής ζωής

Υ.Γ.2
Ο Ταγματάρχης είναι τόσο "λαϊκός" που παλαιότερα είχε γράψει ένα άρθρο που εξίσωνε τις ευθύνες για την κατάντια της ΕΡΤ μεταξύ "εργαζομένων" και "Σαμαρά - Βενίζελου".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών