Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

Ούτε 20 άτομα σε συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή πρώην Υπουργό... Διαλύεται η μασονοδεξιά!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά το ΠΑΣΟΚ (και το ΚΚΕ φυσικά) και η ΝΔ "τελειώνει" στη Θεσσαλονίκη. Μια τεράστια Νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος στο οποίο και θα στραφούν όλοι οι υπερήφανοι Έλληνες, με Τιμή, για να αντισταθούν στην νέα συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, άξιοι συνεχιστές της προηγούμενης, ΣΑΝΕΛ.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ξεκινούσαν οι αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρός της και αρχισκευωρός Σαμαράς έσπευδε να ανακοινώσει στους σιωνιστές των ΗΠΑ πως «τελείωσε και διέλυσε» την Χρυσή Αυγή.
Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμπαν και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της Συγγρού, επισημαίνοντας με πρωτοφανή χαιρεκακία και μίσος πως «το καράβι Χρυσή Αυγή βουλιάζει και τα ποντίκια πηδούν στη θάλασσα για να γλιτώσουν».
Σε όλους αυτούς τους ψοφοδεξιούς λακέδες, τους συνεταίρους του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τους υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και των σιωνιστών, αφιερώνονται οι παρακάτω φωτογραφίες. Ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, με υψηλό προσκεκλημένο τον ...
τέως υπουργό Εργασίας της Χούντας Σαμαρά, Γιάννη Βρούτση. Πραγματοποιήθηκε δε, στα πλαίσια της προετοιμασίας Περιφερειακής συνδιάσκεψης η οποία θα λάβει χώρα σε μερικές μέρες.
Οι παρευρισκόμενοι, δεν ξεπερνούν τα 30 άτομα. Τα οποία -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες-, διαπνέονται από "φλογερό ενθουσιασμό" τον οποίο προφανώς προκάλεσαν όσα τους είπε ο πρώην υπουργός.
30 άτομα σε Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ, όσα δηλαδή συγκεντρώνει κάθε βδομάδα στα γραφεία της η μικρότερη Τοπική της Χρυσής Αυγής. Θεία Δίκη!
Ξαναστείλτε τον Σαμαρά στους σιωνιστές των ΗΠΑ: «σιωνιστές φίλοι μου, σας είπα ψέματα. Η Χρυσή Αυγή με διέλυσε, με τελείωσε». Άντε γειά, Αντώνη Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών