Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

Το συμπέρασμα μιας δημοσκόπησης...Οι Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι είναι οι μόνοι που είναι έτοιμοι για ρήξη με την Τρόικα

Γράφει ο Αινείας

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση, ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, παρουσιάζει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" που αποδεικνύει ακόμη μια φορά πώς οι μόνοι ψηφοφόροι που είναι συνειδητοποιημένοι αλλά και πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την πολιτικοοικονομική πραγματικότητα είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά είναι αυτοί που σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο κόμμα, ακόμη και από τους "ακραίους" του ΚΚΕ, διαφωνούν με την "ελληνική διαπραγμάτευση", διαπιστώνοντας ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει θέσει κανένα από τα "όπλα" της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άγεται και φέρεται από τους.....
εκβιαστές των Βρυξελλών και του ΔΝΤ, καταντώντας "κυβέρνηση της φάπας".

Ως συνέχεια τη παραπάνω συνειδητοποίησης οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, δε νοιώθουν κανένα φόβο για το ενδεχόμενο "ρήξης" και είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να το πράξουν για το καλό του ελληνικού λαού.



Τα παραπάνω ευρήματα συγκλίνουν στη γενική παραδοχή πώς οι πολίτες που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή είναι αυτοί που τελεσίδικα γνωρίζουν την "άλλη λύση'. Την υπερήφανη και πατριωτική, που θα πραγματοποιηθεί με την έλευση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία της Χώρας. Και αυτή ώρα δεν αργεί, καθώς το "αριστερό Μνημόνιο" έρχεται.

Όσο για τα αποτελέσματα σε επίπεδο πρόθεσης ψήφου, απλά θα τα αναφέρω, καθώς δεν αξίζουν κανένα σχόλιο, πέρα από κάποιο γέλιο ή μειδίαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών