Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015

«Φασιστικό» Λουξεμβούργο: 78,2% ΟΧΙ στα πολιτικά δικαιώματα στους ξένους!


Σε μια χρονική περίοδο στην οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιχειρούν με το έτσι θέλω να «βαφτίσουν» Έλληνες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, το μικροσκοπικό Λουξεμβούργο διεξήγαγε δημοψήφισμα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν κι ένα ερώτημα για τη παραχώρηση ή όχι πολιτικών δικαιωμάτων στους ξένους.
Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, συνιστούν ένα ηχηρό ράπισμα για τους εν Ελλάδι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης: σε ποσοστό 78,2%, οι πολίτες του Λουξεμβούργου απέρριψαν την πρόταση της.....
παραχώρησης εκλογικών δικαιωμάτων στους ξένους που διαμένουν στην χώρα και οι οποίοι αποτελούν το 46% του συνολικού πληθυσμού!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι κυριότερες εθνοτικές ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στους ξένους που διαβιούν στο Λουξεμβούργο, έχουν ως εξής:
Πορτογάλοι: 16,4%
Γάλλοι: 7%
Ιταλοί: 3,5%
Βέλγοι: 3,3%
Γερμανοί: 2,3%
Όλες αυτές οι εθνοτικές ομάδες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 36.000 άτομα, θα αποκτούσαν εκλογικά δικαιώματα στην περίπτωση που υπήρξε έγκριση στο δημοψήφισμα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Ξαβιέ Μπετέλ. Η απόρριψη του αιτήματος από τον λαό, αντιμετωπίστηκε με αμηχανία: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έγινε απόλυτα κατανοητό. Δεν πρόκειται για μία επιτυχία των κυβερνητικών κομμάτων. Θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.
Οι συγκρίσεις με την «δημοκρατική» Ελλάδα είναι αναπόφευκτες. Στην Πατρίδα μας, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και πρωτοφανούς εξαθλίωσης των Ελλήνων ένα από τα πρώτα έργα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ υπήρξε νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Αλλά είπαμε, οι πολίτες του Λουξεμβούργου είναι... σκοταδιστές, διακατεχόμενοι από αναχρονιστικές προκαταλήψεις και «φασίστες», ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου διαθέτουν ανοιχτούς ορίζοντες και είναι -πάνω απ' όλα- «δημοκράτες»: τόσο «δημοκράτες» ώστε να μην ρωτούν το Λαό μας τι θέλει αλλά να του επιβάλλουν ως «Έλληνα» όποιον εισέρχεται παράνομα στη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών