Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015

Η "επαναστάτρια" Δούρου της "πρώτης φοράς Αριστερά" έδωσε δουλειά του δημοσίου στη Siemens... Και εσύ Έλληνα συνέχισε να πιστέυεις ότι θα κάνει και εξεταστική για τη Siemens!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αμόλυντη αριστερά που ξιφουλκούσε για την "πασοκοδεξία" της διαπλοκής και της διαφθοράς με την Siemens, ακολουθεί σαν πιστό παιδί του καθεστώτος τα χνάρια τους!
 

Εδώ Siemens, εκεί Siemens, πού είναι η Siemens; Η Siemens είναι παντού, είναι παντός καιρού και υπεράνω κυβερνήσεων. Αυτό αποδεικνύει έγγραφο που αναρτήθηκε στην Δι@υγεια, σύμφωνα με το οποίο η Περιφέρεια Αττικής ανέδειξε ως μειοδότη την αμαρτωλή εταιρεία για το έργο «Συντήρηση Εξοπλισμού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Λειτουργία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας», προϋπολογισμού σχεδόν 4.000.000 ευρώ. Η γερμανική προσφορά ήταν αρχικά 3.105.000 ευρώ, αντί 3.137.000 ευρώ της ΒΙΟΛΙΑΠ ΑΤΕΒΕ. Μετά από αίτημα της Περιφέρειας η Siemens βελτίωσε την προσφορά της, η οποία έκλεισε τελικά στα 2.881.000 ευρώ προ ΦΠΑ.
Έτσι η Περιφέρεια της κυρίας Δούρου για αρχική διαφορά 32.000 ευρώ σε συνολικό ποσό περίπου 4.000.000 δεν έδωσε την δουλειά σε εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, αλλά προτίμησε να...
ενισχύσει έτι περαιτέρω με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών την διαφθορά και την διαπλοκή. Εκτός αν περιμένουν να πιστέψουμε ότι μετά από την ομοβροντία αποκαλύψεων για χρηματισμό πολιτικών αξιωματούχων, χειραγώγηση ,ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η Siemens είναι σήμερα αθώα περιστερά και κάνει πλέον τις δουλειές της με τον σταυρό στο χέρι.
Ως δια μαγείας οι προεκλογικές κορώνες για κάθαρση και διαλεύκανση της υπόθεσης των μαύρων ταμείων σώπασαν και η Περιφέρεια σήμερα συνεργάζεται με την εταιρεία που δικαίως αποτελεί κόκκινο πανί για κάθε Έλληνα. Η ίδια η περιφερειάρχης άλλωστε έχει προϊστορία στην συνεργασία με διεφθαρμένους, καθώς υπήρξε υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου, θέση την οποία κατέλαβε την επομένη της επιστροφής της στην χώρα από τις σπουδές της, φυσικά με το …. σπαθί της.
Πίσω στο επονομαζόμενο σκάνδαλο Siemens ,το οποίο είναι τετρασκελές. Πρώτα, οι αποκαλύψεις για την δωροδοκία Ελλήνων παραγόντων (Τσουκάτος, Μαντέλης) και τις μίζες στα εξοπλιστικά, μετά η φυγάδευση των Καραβέλα, Χριστοφοράκου στο εξωτερικό για να μην «κελαηδήσουν» στις Αρχές, ύστερα η εξευτελιστική συμβιβαστική αποζημίωση (ουσιαστικά συγχωροχάρτι) στο Δημόσιο και τώρα η συνέχιση της συνεργασίας μετά τον κυκεώνα των στοιχείων που ήρθαν στο φως.
Επιβίωσε λοιπόν η Siemens και με την πρώτη φορά αριστερά, όπως έκανε με τόσους και τόσους προηγούμενους. Οι υπόγειες διαδρομές του μαύρου χρήματος ζουν και βασιλεύουν. Ο πακτωλός των ειδικών ταμείων εξαγοράζει συνειδήσεις εξασφαλίζοντας δημόσιες συμβάσεις υπερκοστολογημένων έργων που παρέχουν ληστρικά κέρδη. Είναι όλα τόσα προφανή που διερωτάται κανείς με τι μούτρα τα αποδέχονται όλοι εκείνοι που τα στηλίτευαν και έχτισαν την εκλογή τους πάνω στην καταπολέμησή τους και στην αποκατάσταση της ζημίας που υπέστη το κράτος. Όλοι αυτοί κάνουν τα στραβά μάτια και οι χρυσοφόρες business καλά κρατούν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών