Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2015

8 λαθρομετανάστες "ανδρικές πόρνες" συνελήφθησαν σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης... Ζήτω ο πολυπολιτισμός!

Οι μυριάδες λαθροέποικοι που καταφθάνουν στη Χώρα μας, αργά ή γρήγορα οφείλουν να "εργαστούν" για να ζήσουν. Επειδή προφανώς δε γίνεται όλοι να απασχοληθούν στα εργοτάξια του Μπόμπολα, στις αποθήκες των Super Market, τα χωράφια της Μακεδονίας - Θεσσαλίας και τα θερμοκήπια της Πελοποννήσου, καθώς και στα... φανάρια, αναζητούν άλλες ασχολίες.

Πολλές φορές χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν τις υποχθόνιες και ανώμαλες ορέξεις τους οι κατά τόπους κρυφοί και φανεροί οπαδοί του gay-pride και λοιπών... εκφυλιστικών δρώμενων. Όπως στην περίπτωση 8 εξ' αυτών που έκαναν "πιάτσα" στη Θεσσαλονίκη και συνέληφθησαν από την Αστυνομία ως εκδιδόμενοι.

Εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε ωστόσο δεν είναι στη σύλληψη αλλά στο γεγονός ότι αυτή η παραφύση συμπεριφορά οδηγεί νομοτελειακά σε πράξεις εντόνως συναισθηματικές, και έτσι φαινόμενα σαν του....
Σεργουλόπουλου και του Κουμανταρέα θα "κοσμούν" συστηματικά τις ειδήσεις των ΜΜΕ και οι λοιποί "συνάνθρωποί" μας, με πόνο ψυχής και συγκαταβατικότητα θα αναρωτιούνται "μα είναι δυνατόν;!".

Αυτά συμβαίνουν όταν συγκεντρώνεις σε μια χώρα ανθρώπινα "σκύβαλα", που λειτουργούν μόνο με τα ένστικτα της επιβίωσης, που σε συνδυασμό με την πλήρη "ανεκτικότητα" στις... σεξουαλικές προτιμήσεις παντώς είδους, δημιουργούν ένα "κοκτέιλ... εκφυλισμού" και ανοίγουν δρόμο σε έκνομες ενέργειες.

Υ.Γ.
Την ίδια "δουλειά" έκανε και το πακιστανικό κτήνος της Πάρου, που παρ' ολίγον να δολοφονήσει τη Μυρτώ.

Υ.Γ.2
Ο Μπουτάρης θα νιώθει αρκετά "pride" στο άκουσμα της είδησης ότι 8 λαθρομετανάστες, εκδίδονταν σεξουαλικά σε.... άνδρες, σε κεντρική πλατεία του Δήμου του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών