Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2015

Θαυμάστε ήθος "δημοκρατών" - "αριστερών"..Την ώρα που ο Τσίπρας ανακοίνωνε το δημοψήφισμα, η Δούρου προσλάμβανε τον ΓΚΟΜΕΝΟ της στην ΕΥΔΑΠ...!!!!

dourou_obama__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό είναι το "ήθος" των μπολσεβίκων της Αριστεράς. 

Την ίδια ώρα που οι πάντες ασχολούνται με το δημοψήφισμα κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις όλα τ’ άλλα περνάνε απαρατήρητα, η Δούρου κατάφερε να «τρουπώσει» τον «σύντροφό» της στην ΕΥΔΑΠ!
Έτσι, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιουνίου, αναρτήθηκε η πρόσκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ προς τον Ιωάννη Μπενίση, προκειμένου να....
επικυρώσει το διορισμό του στην ΕΥΔΑΠ. Ο οποίος Μπενίσης, εκτός από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τυγχάνει και «σύντροφος» της φερέλπιδος Δούρου.
«Πρώτη φορά αριστερά», λοιπόν… Μία από τα ίδια στα ρουσφέτια και στις παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις!

1 σχόλιο:

  1. Ο Γιώργος Μπενίσης,64 ετών, ανήκει στην θλιβερή κατηγορία των « παιδιών του Πολυτεχνείου». Πτυχιούχος μαθηματικός, παλαιός κνίτης, ασχολείται τώρα με επιχειρήσεις της μόδας και πιο συγκεκριμένα με φωτοβολταϊκά, που τα έχει στήσει στην Λακωνία.
    Δεν γνωρίζω αν είχει σύμβουλο τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που έχει ειδικότητα να ξετρυπώνει επιδοτήσεις κρατικές και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για ΑΠΕ ( Ανανεώσιμες Πηγές Ενεργείας) με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών