Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

mixaloliakos_kasidiarhs
Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Η αποδοχή εκ των διεθνών τοκογλύφων της πρότασης Τσίπρα και η επικείμενη συμφωνία η οποία αποτελεί όχι μόνο de facto αναγνώριση των Μνημονίων αλλά συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, καταρρίπτει όλους τους «δημοκρατικούς» μύθους που κατασκευάσθηκαν εντέχνως προκειμένου να δικαιολογήσουν την δίωξη της Χρυσής Αυγής από την Δικαιοσύνη.
Τον Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και εξαπολύθηκε η αντισυνταγματική πολιτική σκευωρία εις βάρος της, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στο 15-18% και απειλούσε ανοιχτά τόσο τη ΝΔ όσο και....
το Σύριζα. Η πολιτική δίωξη ξεκίνησε δίχως να υπάρχουν τεκμήρια ενοχής των κατηγορουμένων, εντούτοις σύσσωμο το μνημονιακό τόξο (ναι, μνημονιακό και όχι μόνον αντισυνταγματικό) τις χαιρέτησε και τις χειροκρότησε.
Η ανακριτική διαδικασία και οι παλινωδίες κατά τη διάρκειά της, κατέδειξε ότι τεκμήρια ενοχής δεν βρέθηκαν διότι πολύ απλά δεν υπήρξαν ποτέ: η πολιτική σκευωρία ήταν έργο που εκτέλεσε η Χούντα Σαμαρά με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, των διεθνών τοκογλύφων και φυσικά των εγχώριων διαμορφωτών της κοινής γνώμης που ελέγχουν τις ρυπαροφυλλάδες και τα βοθροκάναλα της διαπλοκής.
Παράλληλα με την παραδικαστική πλεκτάνη, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ανέλαβαν εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής με έναν και μόνο στόχο: να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό, τόσο αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή το 2012, όσο και εκείνους που προτίθεντο να την ψηφίσουν.
Μετά από ενάμιση έτος λάσπης και με τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη φυλακή, ο Σύριζα βρέθηκε χωρίς αντίπαλο στο πολιτικό πεδίο, ενώ η ΝΔ δεν καταποντίστηκε, όπως αναμφισβήτητα θα συνέβαινε υπό φυσιολογικές πολιτικές συνθήκες και με μια ελεύθερη Χρυσή Αυγή. Το αποτέλεσμα συνεπώς των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ήταν στα μέτρα της Χούντας (φιλελεύθερης και μαρξιστικής) των Μνημονίων: ο Σύριζα άγγιξε την αυτοδυναμία, σχημάτισε κυβέρνηση με τους δήθεν αντιμνημονιακούς «Κούγκηδες» του Καμμένου ενώ οι πατριδοκάπηλοι της μασονοδεξιάς του Σαμαρά επενδύοντας στη λάσπη, μπόρεσαν να αναστρέψουν τη μαζική φυγή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή.
Το μνημονιακό τόξο, πέτυχε έστω και πρόσκαιρα τον σκοπό του: την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την Αριστερά. Τώρα γνωρίζεις τι έκρυβαν οι ψευτοδημοκράτες πίσω από τη δίωξη της Χρυσής Αυγής.
Το Μνημόνιο της Αριστεράς είναι επίσημα γεγονός, προς ανακούφιση των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους ΟΛΩΝ δηλαδή εκείνων που χειροκρότησαν την δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.
Έλληνα και Ελληνίδα, το δίλημμα που ορθώνεται εμπρός σου είναι ένα και μοναδικό: Είτε παραδίδεσαι και υπογράφεις μαζί με τον Τσίπρα το Νέο Μνημόνιο, είτε περνάς στην Εθνική Αντίσταση και στηρίζεις με όλες σου τις δυνάμεις τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/twra-katalabes-giati-hthelan-oloi-sth-fulakh-th-chrush-augh#ixzz3eAQlXoKM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών