Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

Βούτσης: Με ένα Νόμο κι ένα άρθρο θα περάσουμε το Νέο Μνημόνιο! ΒΙΝΤΕΟ

Αντί του προεκλογικού «με ένα Νόμο κι ένα άρθρο θα καταργήσουμε το Μνημόνιο»!

Από τις συχνότητες των καναλιών τα οποία κατηγορούσαν ως υπηρέτες του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου, αλλά στα οποία σήμερα παίρνουν σβάρνα για να συνεχίσουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, οι υπουργοί της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ προεξοφλούν πως η συμφωνία με τους δανειστές θα επιτευχθεί και επιπρόσθετα θα ψηφιστεί δίχως προβλήματα από τη Βουλή! Ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης, υπήρξε ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό: «δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό του Σύριζα και η Πρόεδρος της Βουλής δεν θα δημιουργήσει εμπόδια στη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή»!

Είπε αυτολεξεί: "Η πρόεδρος της Βουλής σε συζήτηση με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό θα συνομολογήσει...
αυτήν την διαδικασία... που με δημοκρατικό αλλά σίγουρα επείγοντα τρόπο θα συζητηθεί. Είμαι σίγουρος θα βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα. Αυτά είναι λεπτομέρειες! ...Να αλληλοπειστούμε όλοι μας από τον πρωθυπουργό που βλέπετε την αγωνία του, μπορεί να υπογράψουμε και πράγματα τα οποία δεν θα αλλάζουν το θετικό κάδρο, αλλά θα μας δημιουργούν πρόβλημα ολίγον αξιακό!".



Πέραν λοιπόν της βεβαιότητος του υπουργού του Σύριζα για την επίτευξη συμφωνίας εντός του Σαββατοκύριακου, προαναγγέλλεται και η υπερψήφισή της από την Κ.Ο. του Σύριζα, παρά τις επικοινωνιακές παλινωδίες στελεχών, τα οποία δήθεν αντιδρούν στην διάψευση των προεκλογικών διακηρύξεων του κόμματος Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι, στελέχη του Σύριζα με πρώτο και καλύτερο τον σημερινό πρωθυπουργό, δήλωναν με στόμφο προεκλογικά το εξής εντυπωσιακό μεν, παραπλανητικό δε: «όπως με ένα Νόμο και ένα άρθρο έφεραν τα μέτρα λιτότητας έτσι και ο Σύριζα όταν γίνει κυβέρνηση θα τα καταργήσει με ένα Νόμο και ένα άρθρο»!

Εν τέλει αποδεικνύεται πως το τάχα «αντιμνημονιακό» μέτωπο Σύριζα-ΑΝΕΛ και οι προεκλογικές προσδοκίες που δημιουργήθηκαν εξ αυτού, υπήρξαν ο Δούρειος Ίππος των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα: ο εξαθλιωμένος Ελληνικός Λαός πίστεψε στα ασύστολα ψεύδη και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις και τώρα θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα της προεκλογικής εξαπάτησης. Τα κάδρα των Τσίπρα και Καμμένου βρίσκονται ήδη πλάι σε εκείνα των Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά και Βενιζέλου, των υπηρετών δηλαδή της διεθνούς τοκογλυφικής κλίκας που έχει γονατίσει τους Έλληνες και γυρεύει αναμφισβήτητα τον αφανισμό τους!


Η Χρυσή Αυγή καθίσταται πλέον ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφιβολίας το μοναδικό αυθεντικά αντιμνημονιακό Κίνημα το οποίο αγωνίζεται για Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη, απαλλαγμένη από εθνοκτόνα Μνημόνια και από τα δεσμά της τοκογλυφίας.

ΚΑΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών