Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ!

oxi_gia_mia_nea_ellada

Το μήνυμα του ΟΧΙ έχει ΕΝΑΝ και μόνον αποστολέα, τον ελληνικό λαό, και για να σταλεί απαιτείται ΕΝΑ και μόνο στοιχείο, όρχεις. Έχει όμως ΔΥΟ παραλήπτες. Αφενός τους ψευτοεταίρους και αφετέρου την ψευτοκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ένας κόλαφος κατά της κτηνωδίας του διεθνούς κανιβαλιστικού oικονομικού-χρηματοπιστωτικού συστήματος και των πρόστυχων μεθοδεύσεων των θιασωτών του. Είναι μια βαθειά πολεμική ιαχή που διατρανώνει την αντίσταση στις σαδιστικές επιταγές των τοκογλύφων. Είναι ένα ΟΧΙ στην παγκόσμια τυραννική σιωνιστική κλίκα και στα πολιτικά και τεχνοκρατικά φερέφωνά της, που μπορεί να καταστεί, με τους κατάλληλους χειρισμούς, η αφετηρία μιας νέας εθνικής ,ανεξάρτητης πορείας.
Το ΟΧΙ είναι μονόδρομος και ,όπως προελέχθη, έχει....
φύση διττή αφού απευθύνεται εξίσου στην συμμορία των ανίκανων και εγκάθετων που παριστάνουν την κυβέρνηση. Ουδείς στον ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για την τύχη των Ελλήνων, πόσω μάλλον για την γνώμη τους. Η προσφυγή στην άμεση λαϊκή ετυμηγορία αποφασίστηκε μόνο και μόνο για να λειτουργήσει ως σωσίβιο παραμονής στην εξουσία, την ώρα ακριβώς που γινόταν φανερό ότι τα ψεύδη, η ασάφεια και η ανέξοδη αριστερόστροφη ρητορική στο εσωτερικό δεν μπορούσαν πλέον να την εξασφαλίσουν. Ο Τσίπρας και ο πυρήνας γύρω του αφού αθέτησαν και την ελάχιστη προεκλογική τους δέσμευση και έχοντας γελοιοποιηθεί στα μάτια των ίδιων τους των ψηφοφόρων, έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού, φέρνοντάς τον προ τετελεσμένων γεγονότων.
Όσο και να δείχνουν ότι κόπτονται υπέρ του ΟΧΙ, ας είναι όλοι βέβαιοι ότι προσεύχονται υπέρ του ΝΑΙ, το οποίο θα τους προσφέρει συγχωροχάρτι για την μέχρι τούδε αποτυχία τους ,ενώ θα αποτελέσει παράλληλα το άλλοθί τους για την υπογραφή νέου μνημονίου και το μέσον διατήρησης της διακυβέρνησης της χώρας. Οι κοκορομαχίες εντός του Κοινοβουλίου είναι στο έπακρο προσχηματικές όσον αφορά το εθνικό συμφέρον, αλλά απολύτως πραγματικές όταν πρόκειται για τη νομή της εξουσίας. Το ανθελληνικό τόξο στο σύνολό του προσκυνά τα ξένα κέντρα επιδιώκοντας ,φανερά ή συγκεκαλυμμένα, την εύνοιά τους.
Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί το ΝΑΙ ,χωρίς βέβαια να το ομολογεί προκειμένου να αποφύγει την απολύτως δικαιολογημένη διαπόμπευση. Έτσι, το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ στους ξένους στραγγαλιστές και μαζί ΟΧΙ στους εγχώριους προδότες.
Ωστόσο, επειδή οι πλεκτάνες δεν έχουν ευτυχή κατάληξη για αυτούς που τις εξυφαίνουν, η ψευδαίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κρατηθεί στην εξουσία μέσω του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, θα διαλυθεί πολύ σύντομα και το συνονθύλευμα του θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Νομίζουν ότι έκαναν κίνηση ματ, αλλά θα πέσουν οι ίδιοι στην παγίδα τους, και θα είμαστε εκεί να τους τιμωρήσουμε.
Για όλα αυτά, ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ. Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα του ΟΧΙ, η επόμενη μέρα του ΟΧΙ θα είναι η μεθεπόμενη μέρα του ΝΑΙ. Με μια διαφορά. Ο καθένας θα έχει κάνει το πρώτο βήμα στον δρόμο της ατομικής και εθνικής απελευθέρωσης.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών