Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

Δανή Σοσιαλίστρια Δήμαρχος στους κομπλεξικούς του Σύριζα: “Ελευθερία λόγου και για την Χρυσή Αυγή”‏



Το Κίνημα μας συμμετείχε στο φεστιβάλ "Λαϊκή Συνάντηση" που έγινε στο νησί του Bornholm και όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε αντιδράσεις στην άλλη άκρη της Ευρώπης όμως και συγκεκριμένα στην χώρα μας.
Ενώ οι Δανοί έχουν καλωσορίσει την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην χώρας τους, ακόμα και εάν διαφωνούν πολιτικά με το Κίνημα μας, γιατί έτσι θα βοηθούσε τον διάλογο και την ανάπτυξη επιχειρημάτων και από τις δύο πλευρές,ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα, έκανε μαθήματα... αντιφασισμού στα ΜΜΕ της Δανίας και τους ανέλυσε και τα καραγκιοζιλίκια τους στην χώρα μας, ζητώντας εμμέσως από τους Δανούς να .....
αποκλείσουν το Κίνημα μας από το φεστιβάλ.

Από την άλλη ένας Π.Α. σε άρθρο του στον Ριζοσπάστη σε μία "ψυχεδελική" πολιτική ανάλυση μας εξήγησε τους λόγους τους οποίους η επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Δανία εδραιώνει το αστικό πολιτικό σύστημα και εγκλωβίζει το εργατικό Κίνημα!

Την απάντηση, όμως, στους υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και στις μούμιες του ΚΚΕ  έδωσε η Σοσιαλίστρια Δήμαρχος του Bornholm, Winni Grosbøll, όπου δήλωσε το αυτονόητο, ότι στον διάλογο χωράνε όλες οι απόψεις και πως δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί κανένας από αυτόν.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι τις διακηρύξεις τους οι Δανοί τις κάνανε πράξεις καθώς η Σοσιαλίστρια, Κουρδικής καταγωγής βουλευτής, Özlem Cekic, συμμετείχε σε debate με τον Πρόεδρο του Εθνικιστικού Κινήματος της Δανίας, Daniel Carlsen με θέμα την Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση.
Στο τέλος, μάλιστα, Grosbøll δήλωσε ότι οι Εθνικιστές είναι ευπρόσδεκτοι στο νησί της και στο φεστιβάλ ξανά αφού γιατί είναι ένα μέρος διαλόγου και συμπλήρωσε ότι διαφωνεί με τις πολιτικές μας απόψεις αλλά τις θεωρεί εξίσου θεμιτές με τις δικές τις.
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου η Δήμαρχος του Bornholm δήλωσε ότι υπήρξαν αντιδράσεις από πολίτες για την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Δανία και ότι πολλοί είχαν δηλώσει ότι δεν θα επισκεφθούν το φεστιβάλ λόγω του Ελληνικού κόμματος. Αλλά προσέθεσε ότι η Χρυσή Αυγή κατέλαβε μεγάλο μέρος της συζήτησης και ότι το τετραήμερο φεστιβάλ επισκέφτηκαν πάνω από 100.000 άτομα αριθμός ο οποίος αποτελεί ιστορικό ρεκόρ.
ΥΓ. Όσο για το ποιος εδραιώνει το αστικό πολιτικό σύστημα και εγκλωβίζει το εργατικό Κίνημα παραθέτουμε τις πιο κάτω φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών