Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 16, 2015

Πρώτο θέμα στην Δανία η Χρυσή Αυγή - Στην Ελλάδα συνωμοσία της σιωπής από τα κανάλια των νταβατζήδων

Πρώτο θέμα στην Δανία η Χρυσή Αυγή - Στην Ελλάδα συνωμοσία της σιωπής από τα παπαγαλάκια 

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο φεστιβάλ "Folkemødet" στο Bornholm της Δανίας αλλά και ο ξεκάθαρος πολιτικός λόγος που εξέφρασε προκάλεσε αίσθηση στους Δανούς πολίτες που παρευρέθησαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και στους δημοσιογράφους που την κάλυψαν.

Για πρώτη φορά η Χρυσή Αυγή, εκπροσωπούμενη από τον Στρατηγό Επιτήδειο, βρέθηκε στην Σκανδιναβική χώρα για να μεταφέρει στην Δανία την εμπειρία που έχουμε, όντας τα σύνορα της Ευρώπης, από την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης.
Τα Μέσα της Δανίας απασχόλησε ιδιαίτερα...
η πορεία και η εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και προκάλεσε έντονη εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι για αν δημιουργήσουν κλίμα επέτρεψαν σε τρομοκράτες να εισέλθουν στην αίθουσα και να επιτεθούν σε δικηγόρους του Κινήματος μας κατά την διάρκεια της δίκης.






Ακόμη ο τύπος και η τηλεόραση αναφέρθηκαν στις θέσεις του Κινήματος μας για την μετανάστευση, την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την κατάσταση στην Ελλάδα.

Στο κρατικό κανάλι της Δανίας η επίσκεψη του Κινήματος αποτέλεσε το πρώτο θέμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων το οποίο μάλιστα έπαιξε και πλάνα από την διάσκεψη στην οποία ήταν ομιλητής ο Ευρωβουλευτής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών