Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

"Μούμια" Τασία...Έλληνες ΣΚΑΣΤΕ και υποδεχθείτε με τιμές τους λαθρομετανάστες!


Τασία Χριστοδουλοπούλου προς Έλληνες: Υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες και μην αντιδράτε!

Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι πλέον δραματική, τόσο στα νησιά, όσο και στα αστικά κέντρα που αυτοί συνωστίζονται. Χιλιάδες καταφτάνουν καθημερινά στα νησιά και οι κάτοικοι βιώνουν πρωτόγνωρες εικόνες, αφού οι εξεγέρσεις και οι βιαιοπραγίες καθίστανται καθημερινές, ενώ πλέον απειλείται και η δημόσια υγεία.
Ο Ελληνικός Λαός έχει εδώ και χρόνια εκφράσει την βούλησή του ενάντια στις λαθρομεταναστευτικές ροές, όμως οι πολιτικάντηδες επιμένουν να.....
διατηρούν ανοιχτές τις πύλες εισόδου, ενώ αντίστοιχα έχουν σφραγίσει τις πύλες εξόδου, εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Ο λόγος για αυτό είναι τα λεφτά, αφού όπως είπε πριν λίγο καιρό στην τηλεόραση: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο». Χθες, η ίδια υπουργός μίλησε με αφορμή την «Ημέρα του Πρόσφυγα» και πήγε την σκέψη της ένα βήμα παραπέρα.
Συγκεκριμένα είπε, σχετικά με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που περιμένουν να έρθουν από τις ακτές της Τουρκίας και τα εκατομμύρια που έχουν ήδη έρθει: «ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη στον πρόσφυγα, δεν αποτελεί εθελοντισμό ή ιδεολογική προτίμηση, αλλά ηθική και νομική υποχρέωση».
Κοινώς, «Έλληνες ΣΚΑΣΤΕ», και υποδεχτείτε τους λαθρομετανάστες για να παίρνει κονδύλια τo κράτος, να τα μοιράζει στους "ημέτερους" και να κονομάνε οι «αντιρατσιστές», με απευθείας αναθέσεις και αγαστή συνεργασία με τους δουλεμπόρους
Υ.Γ. 1: Πρώτιστη νομική και ηθική υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και η έκφραση της βούλησής του.
Υ.Γ. 2:  Αυτοί ήταν πρόσφυγες:

Αυτοί είναι εισβολείς που έρχονται με όλες τις ανέσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών