Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015

Ο Ισοκράτης, η ιθαγένεια και οι “αντιρατσιστές”


Ο Ισοκράτης, η ιθαγένεια και οι “αντιρατσιστές”- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν υπερήφανα τον Αγώνα τους μέσα σε καθεστώς τρομοκρατίας. Μίας τρομοκρατίας, την οποία καταγγείλαμε επίσημα στην Βουλή, αλλά κανείς μέσα σε αυτό το συνένοχο με συμμορίες εγκληματιών κράτος δεν έδωσε σημασία.
Μέσα σε καθεστώς διώξεων συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Στην Τουρκία, η οποία ευθέως μας απειλεί, οι Εθνικιστές “Γκρίζοι Λύκοι” είναι με το ένα πόδι στην κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι Εθνικιστές διώκονται… Και ενώ η λαθρομετανάστευση οργιάζει, η κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι παράνομα εισήλθαν στην Πατρίδα μας! Δημιουργούν έτσι ένα.....
τετελεσμένο γεγονός, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνουν κατ’ ουσίαν την λαθρομετανάστευση-εισβολή η οποία συνεχίζεται.
Δεν είναι η πρώτη φορά, που κατετέθη αναλόγου τύπου νομοσχέδιο. Όλοι θυμόμαστε το νομοσχέδιο Ραγκούση, το οποίο κρίθηκε αντισυνταγματικό. Ο εμπνευστής του Ραγκούσης ήδη θριαμβολογεί με δημόσιες ανακοινώσεις του ότι δικαιώθηκε. Βασικό στοιχείο της “ελληνοποιήσεως” των αλλοδαπών, το περίφημο ιδεολόγημα, η διαστρέβλωση του λόγου του Ισοκράτους περί Ελληνικής παιδείας. Φυσικά δεν είπε ποτέ αυτό το πράγμα ο Ισοκράτης στον περίφημο “Πανηγυρικό” του και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω απόσπασμα από σχετικό άρθρο μου όταν προέκυψε πρώτη φορά το θέμα πριν πολλά χρόνια:
“…Λέγουν ότι οι σηµερινοί Έλληνες είναι καθ’ όλα Έλληνες, αφού ακόµη και στην περίπτωση που δεν αποτελούν φυλετική συνέχεια των αρχαίων γιατί ο Ελληνισµός είναι οντότης και κοινότης πολιτιστική. Με άλλα λόγια δηλαδή ότι αφού οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν ήθη, έθιµα, συνήθεια, τρόπους, γλώσσα Ελληνική, τότε είναι Έλληνες. Η δεύτερη αυτή άποψη “υπερασπίσεως” του Ελληνισµού στο βάθος της αρνείται ή τουλάχιστον αδιαφορεί για το Φυλετικό περιεχόµενο του Ελληνισµού και κατά τούτο στην ουσία της δεν διαφέρει και πολύ από αυτά, που έγραφε ο Φαλµεράϋερ ή που γράφουν σήµερα κατά κύματα οι διάφοροι Ντυροζέλ.
Στο κάτω - κάτω της γραφής όλοι αυτοί ποτέ δεν αµφισβήτησαν (πώς θα µπορούσαν άλλωστε;) την γλώσσα µας, τα ήθη, τα έθιµα ή την θρησκεία µας. Τίποτε δεν αµφισβήτησαν από όλα αυτά. Την Φυλετική µας Καταγωγή αµφισβήτησαν!…
Πολύ συχνά είτε οι ολοκληρωτικά αρνητές της Ελληνικής Φυλής, είτε οι υπερασπιζόµενοι την αποκλειστικά “πολιτιστική” ουσία του Ελληνισµού χρησιµοποιούν µία ρήση του Ισοκράτους από τον περίφηµο λόγον του, τον “Πανηγυρικό”. Η ρήση αυτή έχει ως εξής: “Και µάλλον Έλληνες καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ηµετέρας ή τους της κοινής φύσεως µετέχοντας”. Βασιζόµενοι λοιπόν στην φράση αυτή λένε: Μα τι λέτε περί Ελληνικής Φυλής, Έλληνες ή σαν όχι αυτοί που ήταν Έλληνες στην καταγωγή αλλά αυτοί που είχαν Ελληνική παιδεία. Εποµένως και οι βάρβαροι που είχαν Ελληνική παιδεία ήταν Έλληνες!
Αυτοί που χρησιµοποιούν τα λόγια αυτά του Ισοκράτους για να στηρίζουν αυτόν τον συλλογισµό είτε είναι αµόρφωτοι, είτε σκοπίµως διαστρεβλώνουν την Σκέψη και το Πνεύµα του Μεγάλου αυτού Έλληνος. 
Αυτό γιατί ο Ισοκράτης καµµία πρόθεση δεν είχε να πει αυτά, που αυτοί αυθαίρετα λέγουν, ερµηνεύοντας δήθεν τον Ισοκράτη. Ας δούµε τι λέει για την περίφηµη αυτή φράση του Ισοκράτους ο µεγάλος και έγκριτος Γερµανός ιστορικός ULRICH WILCKEN: “Ο Ισοκράτης αναφέρει βέβαια στον “Πανηγυρικό” του (380 π.Χ.) ότι η Αθήνα υπερέχει τόσο πολύ στην σκέψη και τον λόγο ώστε “οι ταύτης µαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγό- νασι, και το των Ελλήνων όνοµα πεποίηκε µηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και µάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ηµετέρας ή τους της κοινής φύσεως µετέχοντας” (παρ. 50). Ωστόσο µε την φράση αυτή ο Ισοκράτης δεν θέλει να συµπεριλάβει (όπως υποστηρίχθηκε συχνά) στους Έλληνες και τους εξελληνισµένους αυτούς βαρβάρους, γιατί γι’ αυτόν οι βάρβαροι, ιδιαίτερα οι Πέρσες, εξακολουθούσαν να είναι οι “φυσικοί” εχθροί των Ελλήνων (Πανηγ. παρ. 158, πρβλ. Παναθ. παρ. 163). Το νόηµα της φράσεως είναι µάλλον ότι ο Ισοκράτης θεωρεί πραγµατικούς Έλληνες µόνο τους Έλληνες εκείνους που είχαν λάβει αττική µόρφωση. Όσον αφορά τους βαρβάρους, ο Ισοκράτης βρίσκεται σε αντίθεση µε τον σοφιστή Αντιφώντα, ο οποίος, σύµφωνα µε απόσπασµα έργου του που σώθηκε σε πάπυρο, είχε διακηρύξει από την άποψη του φυσικού δικαίου την φυσική οµοιότητα Ελλήνων και βαρβάρων”. (ULRICH WILCKEN - ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ - ΑΘΗΝΑ 1976- Μετάφραση του Καθηγητού κ. Ι.Τουλουµάκου)”
Δεν υπήρξε λοιπόν “αντιρατσιστής” ο Ισοκράτης, ούτε είπε ποτέ αυτά τα οποία ισχυρίζονται και με τα οποία νομοθετούν οι “προοδευτικοί” αυτής της χώρας με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου σχεδόν του πολιτικού κόσμου. Ενός πολιτικού κόσμου εθνικά επικίνδυνου, ο οποίος ανοίγει την Κερκόπορτα για τη νέα Άλωση του Ελληνισμού. Θέλουν μια Ελλάδα με τους Έλληνες μειονότητα και δεν το κρύβουν. Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό και θα καταγγείλει στον Ελληνικό Λαό τις μεθοδεύσεις οι οποίες γίνονται εις βάρος του μέλλοντος αυτού του ίδιου του Έθνους μας.
Το νομοσχέδιο αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό και εθνικά επικίνδυνο. Η Χρυσή Αυγή αλλά και όλοι οι Έλληνες πατριώτες όταν είχε προκύψει προ ετών το θέμα έλεγαν το σύνθημα: “Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι”. Όμως, πιστεύω πως ούτε αυτό αρκεί, αφού και πολλοί που γεννήθηκαν Έλληνες λειτουργούν τελικά και πράττουν σαν μισέλληνες! Ό,τι και να γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παραμείνει όρθια στις επάλξεις του αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι σε κάποιους “ελληνοποιημένους” με νομοσχέδια παράνομα και αντισυνταγματικά.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών