Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής υπέρ του λαθρονομοσχεδίου



Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το άρθρο του βουλευτού του Σύριζα, εισηγήτριας για το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο και συστηματικής υβρίστριας της Χρυσής Αυγής, Βασιλικής Κατριβάνου, σχετικά με το λαθρονομοσχέδιο.
Αντιγράφουμε απευθείας το επίμαχο απόσπασμα από την «Αυγή»: «Έτσι, το νομοσχέδιο που δίνει ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά της δεύτερης γενιάς, και θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή, είναι όχι απλώς ώριμο, αλλά υπερώριμο. Γι' αυτό και συναντά τη συναίνεση όλων των κομμάτων (πλην της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, φυσικά): συμφωνούν ότι....
τα παιδιά αυτά πρέπει να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια (αν και διαφωνούν στο πότε). Και όμως, χρειαζόταν να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, για αποκτήσει σάρκα και οστά αυτή η συναίνεση. Η προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, επί δύο χρόνια, αρνούνταν να νομοθετήσει. Έσπευσε να παγώσει κάθε διαδικασία μόλις διέρρευσε (πριν τη δημοσιοποίησή της) η απόφαση του ΣτΕ - και έκτοτε το απόλυτο κενό: νομοθετικό, αλλά κυρίως κενό γι' αυτά τα παιδιά.»
Αξίζει να κρατήσουν όλοι οι Έλληνες την μεγάλη αλήθεια που παραθέτει η Βασιλική Κατριβάνου, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εκτός της Χρυσής Αυγής, συναινούν για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εκτός της Χρυσής Αυγής, συναινούν σε ένα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο αλλοίωσης του εκλογικού σώματος. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εκτός της Χρυσής Αυγής, συναινούν και συμφωνούν στην κατάλυση του Συντάγματος και της αποφάσεως του ΣτΕ, που έκρινε ως αντισυνταγματικό τον «νόμο» Ραγκούση.
Και πάνω από όλα ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εκτός της Χρυσής Αυγής, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ΒΟΥΛΗΣΗ του Ελληνικού Λαού, ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται σε τέτοιου είδους εκτρωματικά νομοθετήματα. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εκτός της Χρυσής Αυγής, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος στενάζει από την λαθρομετανάστευση και αποδοκιμάζει τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες συνεχίζει ο Σύριζα και οι Ανέλ, οι οποίες οδήγησαν στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών