Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Δεν τους εμπιστεύεται ούτε η μάνα τους! Ομολογία μητέρας Βαλαβάνη "Εγώ σήκωσα τα 200.000 ευρώ (πριν ανακοινωθεί το κλείσιμο των τραπεζών)"

Γράφει ο Αινείας

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα η είδηση που "έτρεχε" σε όλες τις παραπολιτικές στήλες και έγινε ακόμη και επερώτηση στη Βουλή, για το συγγενικό πρόσωπο Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που "σήκωσε" από Τράπεζα, λίγο πριν ανακοινωθεί το κλείσιμο των Τραπεζών, 200.000 ευρώ.

Η μητέρα της, πρώην, Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Νάντιας Βαλαβάνη με δήλωσή της στο "Πρώτο Θέμα" αποκαλύπτει ότι ζήτησε από υποατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο να πάρει όλα τα χρήματα της που είχε σε λογαριασμούς και μάλιστα εκφοβίζοντας τους υπαλλήλους που την ενημέρωναν ότι αυτή δε θα είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει εύκολα, με το όνομα της κόρης της:
"Αν δεν το κάνετε θα το πω στην κόρη μου".

Στα παραπάνω γεγονότα τίθενται ηθικά και νομικά ζητήματα.

Ας ξεκινήσω από τα νομικά.

Σε περίπτωση που....
η μητέρα της Βαλαβάνη ενήργησε κατόπιν πληροφοριών για κλείσιμο των Τραπεζών από την κόρη της τότε η πρώην Υπουργός θα πρέπει να διωχθεί ποινικά καθώς δολιώς έδωσε μια πληροφορία που στρεφόταν κατά του κράτους, εκμεταλλευόμενη τη θέση της. Η κα. Βαλαβάνη φυσικά λόγω θέσης γνώριζε για το κλείσιμο των Τραπεζών...;! Ενημέρωσε τη μητέρα της προηγουμένως...;! - Ρητορικό το ερώτημα βεβαίως.
Η κατογηγορία αυτή μπορεί να επισύρει ποινές που φθάνουν μέχρι και τη φυλάκιση για αρκετά χρόνια!

Ας πάω τώρα και στα ηθικά.

Είτε γνώριζε, είτε όχι η μητέρα της κα. Βαλαβάνη, δεν είναι μεμπτό να σπεύδει να σηκώσει όλες τις καταθέσεις της για να τις... διασφαλίσει, δημιουργώντας παράλληλα πρόβλημα στο... παιδί της που είναι μέλος μιας Κυβέρνησης;!

Είναι πολύ "αριστερό" και "ηθικό" να απειλούνται υπάλληλοι με....εκβιασμούς και με τεχνικές υποκόσμου, για να παρακάμψουν διαδικασίες και να διευκολύνουν καταστάσεις μόνο και μόνο επειδή σχετίζονται με συγγενικό πρόσωπο Υπουργού;

Και τέλος σας αφήνω με ένα ερώτημα.

Όταν και οι συγγενείς των Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους εμπιστεύονται και ενεργούν αντίθετα προς τα συμφέροντας της Κυβέρνησης τι συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί;!
Δεν τους εμπιστεύεται ούτε η μάνα τους!!!!

Υ.Γ.
Η μάνα της Βαλαβάνη βροντοφωνάζει.."εγώ δεν έβγαλα τα λεφτά μου έξω όπως άλλοι...".. Μάλλον η αναφορά στρέφεται προς την κόρη της που διαθέτει διαθέτει 20 βιβλιάρια καταθέσεων, ύψους 885.000 ευρώ, τα οποία αναλύονται σε 452.885 ευρώ και 364.000 λίρες Αγγλίας(432.967 ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών