Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Σοκ και δέος από Τρόικα: “Νέα μέτρα, κούρεμα καταθέσεων και 30% μείωση συντάξεων, αλλιώς δεν παίρνετε φράγκο!” - Άνευ όρων παράδοση Τσίπρα


Σοκ και δέος από Τρόικα: “Νέα μέτρα, κούρεμα καταθέσεων και 30% μείωση συντάξεων, αλλιώς δεν παίρνετε φράγκο!” - Άνευ όρων παράδοση Τσίπρα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνη Ελπίδα και Αντιμνημονιακή Δύναμη των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή.
 
Έλεγαν οι Συριζαίοι, για να κοροϊδέψουν την κοινωνία, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προαπαιτούμενα και ότι το πακέτο μέτρων που ήδη ψηφίστηκε θα είναι «το τελευταίο». Βέβαια αυτή ακριβώς την φρασεολογία την ακούει ο Ελληνικός Λαός κάθε φορά που περνάει ένα νέο πακέτο μέτρων από την Ελληνική Βουλή και συνεπώς δεν υπήρξε ούτε ένας που να πίστεψε την φανφάρα του Μεγάρου Μαξίμου.
Τελικώς αυτό γίνεται ζοφερή πραγματικότητα, αφού μία μέρα πριν μπουκάρουν οι τροϊκανοί στα υπουργεία, έχουμε την απαρχή των ανακοινώσεων από τους «θεσμούς» και την διεθνή πλουτοκρατία, σχετικά με....
τα μέτρα που συντόμως θα έρθουν. Σε αυτή την κατεύθυνση έκανε δηλώσεις η εκπρόσωπος του Γιούνκερ, Μίνα Αντρέεβα, τονίζοντας ότι «η Κομισιόν περιμένει νέα μέτρα» για να εκταμιεύσει την επόμενη δόση προς την Ελλάδα.
Ποια είναι αυτά τα νέα μέτρα που ουσιαστικά προανήγγειλε η εκπρόσωπος του Γιούνκερ, κάνοντας την χάρη στο τσίρκο του Σύριζα να μην τα παρουσιάσει ακόμα, λέγοντας ότι «συζητούνται στην Αθήνα»; Μπορούμε να έχουμε μία σαφέστατη άποψη διαβάζοντας τις εκτιμήσεις των οίκων της πλουτοκρατίας και τα ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις των «θεσμών».
Συγκεκριμένα, η Moody's κάνει ευθέως λόγο για bail - in των Ελληνικών τραπεζών, δηλαδή για κούρεμα καταθέσεων στα πλαίσια της «ανακεφαλαιοποίησης» τους. Κοινώς, η κυβέρνηση Σανέλ θα βάλει «χέρι» στα λεφτά των Ελλήνων για να διασώσει τις τράπεζες, την ίδια ώρα που σε όλους τους τόνους διακηρύττει ότι ΔΕΝ προτίθεται να αγγίξει ή να «κουρέψει» τους λογαριασμούς της πλουτοκρατίας στις διάφορες λίστες, όπως είναι η λίστα Λαγκάρντ.
Από την άλλη πλευρά, οι επικεφαλής της τρόικα, σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε για νέα μέτρα και πιο συγκεκριμένα για νέες μειώσεις συντάξεων έως και 30%, αλλά και μειώσεις μισθών, οι οποίες θα επιχειρηθεί να περάσουν ως αυξημένες εισφορές για το ασφαλιστικό.
Είναι σίγουρο, ότι με την αξιολόγηση - επιθεώρηση που θα πραγματοποιήσουν από αύριο οι εκπρόσωποι της τρόικα, αυτά και άλλα πολλά μέτρα θα έρθουν να προστεθούν στο μνημόνιο της αριστεράς, που θα πλήξει τα επόμενα χρόνια τους Έλληνες, συρρικνώνοντας την Ελληνική Οικονομία και οδηγώντας στην αυτοκτονία - θυσία στο βωμό του οικονομικού πολέμου - ακόμα περισσότερους.
Και όλα αυτά με την αγαστή συνεργασία και συμφωνία των εγχώριων λακέδων της πλουτοκρατίας, δημοσιογράφων, νταβατζήδων, καναλαρχών και όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών