Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στον Έλληνα... Κλιμάκιο Συναγωνιστών μοίρασαν ρουχισμό και άλλα είδη στους πυροπαθείς της Νεάπολης Λακωνίας - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Για μια ακόμη φορά η Τ.Ο. Αθηνών της Χρυσής Αυγής στις δύσκολες μέρες λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα απέδειξε ότι όχι μόνο παλεύει για να καταργηθούν τα μνημόνια  αλλά και συμπαραστέκεται με κάθε μέσο δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Την Κυριακή 25Ιουλίου στελέχη, μέλη, και φίλοι της Τ.Ο. Αθηνών παρουσία του γραμματέα Ιωάννη Βουλδή, της συναγωνίστριας Μαριάννας Καλαποθαράκου, καθώς και....
του Περιφερειακού συμβούλου Πελοποννήσου συναγωνιστή Δημήτρη Δολτσινιάδη, μοίρασαν είδη ρουχισμού για τα πυρόπληκτα χωριά του Δήμου Νεαπόλεως του Νομού Λακωνίας.

Φωτογραφίες







Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία η ομιλία του συναγωνιστή και Βουλευτή Β΄ Αθηνών Γιώργου Γερμενή με θέμα: Στα κελιά της Τιμής.

Ο συναγωνιστής Γερμενής αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι είναι γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι συκοφαντίες, η λάσπη και οι πολιτικές διώξεις μπορούν να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή.


Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης παρακολούθησε την συνέντευξη που παραχώρησε εφ' όλης της ύλης ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης στον συναγωνιστή Ηλία Λέντζο. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στο νέο αντιλαϊκό  και αντεθνικό μνημόνιο της αριστεράς και στην συνεπή στάση της Χρυσής Αυγής ενάντια στους ξένους τοκογλύφους.

Με το πέρας της βιντεοπροβολής της συνέντευξης του συναγωνιστή Κασιδιαρή ακολούθησε ομιλία του συναγωνιστή και έγκριτου νομικού Τάσου Δημητρακόπουλου με θέμα: Μεταπολίτευση 1974 εμείς δεν γιορτάζουμε ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών