Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

Στον εισαγγελέα το κολλητάρι του Σαμαρά και συνεταίρος του σιωνιστή Μιωνή, Παπασταύρου, για τα 5,5 εκατομμύρια της λίστας Λαγκάρντ

Το κολλητάρι του Σαμαρά, Παπασταύρου, που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στις "διαπραγματεύσεις - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" με την τρόικα, καλείται με καθυστέρηση κάποιων ετών από τον οικονομικό εισαγγελέα για να εξηγήσει που βρήκε τα 5,5 εκατομμύρια που είχε κρυμμένα σε λογαριασμό της ελβετικής HSBC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος, που είχε καταχωνιάσει τόσα εκατομμύρια στην Ελβετία, εκπροσωπούσε το κράτος μας στις... συζητήσεις με τους Ελβετούς για τα στοιχεία των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών που έβγαλαν μαύρο χρήμα σε ελβετικές τράπεζες!!!
Κι έπειτα αναρωτιέται κανείς γιατί αυτό το κράτος καταληστεύει τους φτωχούς και αφήνει στο απυρόβλητο τα λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής ζωής. Τελικώς, έπειτα από....
έντονες πιέσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο εν λόγω "σαμαροφύλακας" εκλήθη από τον εισαγγελέα, αλλά αντί να εμφανιστεί ο ίδιος έστειλε δικηγόρο.
Γράφουν σχετικά οι καθεστωτικές ιστοσελίδες:
"Μετά τις 15 Αυγούστου θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο δικηγόρος κ. Παπασταύρου κλήθηκε από τον επίκουρο Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Δραγάτση, σε κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου για την διάπραξη των αδικημάτων της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα HCBS που περιλαμβάνεται στο υλικό της "λίστας Λαγκάρντ".
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληθείς ως ύποπτος δεν εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα αλλά δια του συνηγόρου του ζήτησε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την υπόθεση. Η ακριβής ημερομηνία που θα βρεθεί ενώπιον του κ. Δραγάτση θα οριστεί μετά τις 15 Αυγούστου.Για τα ίδια αδικήματα έχει κληθεί σε εξηγήσεις και η μητέρα του κ. Παπασταύρου, καθώς ήταν συνδικαιούχος στον υπό διερεύνηση λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα.
Τον ισχυρισμό ότι το ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην ελβετική HSBC για τον οποίο ελέγχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα, δεν είναι δικό του κεφάλαιο, φέρεται να προβάλει ο δικηγόρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου. Ο κληθείς σε εξηγήσεις για δύο κακουργήματα δικηγόρος, φέρεται να υποστηρίζει πως το επίμαχο ποσό σχετίζεται με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή και ότι ο ίδιος είχε απλώς τη διαχείριση του λογαριασμού. Σημειώνεται ότι στον επίμαχο λογαριασμό ήταν επίσης συνδικαιούχοι ο πατέρας του δικηγόρου, ο οποίος έχει αποβιώσει, αλλά και η μητέρα του η οποία καλείται επίσης σε εξηγήσεις για τις ίδιες αξιόποινες πράξεις.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ο κ. Παπασταύρου θα πρέπει να αποδείξει τον ισχυρισμό που προβάλει προσκομίζοντας στον εισαγγελέα πληρεξούσια ή άλλα στοιχεία και παραστατικά, κάτι που αναμένεται να ζητηθεί και από τον κ. Μιωνή, ο οποίος, επίσης, ελέγχεται για την υπόθεση" - Πηγή: ΑΜΠΕ
Φαίνεται πώς μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ από το περιοδικό hot-doc, έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης για ένα ακόμα πρωτοκλασάτο στέλεχος του περιβάλλοντος Σαμαρά. Σημειώστε ότι - σύμφωνα με δημοσιεύματα - στον φορητό υπολογιστή του Παπασταύρου βρέθηκε λογισμικό υποκλοπής όλων των τηλεφωνικών συνομιλιών του Μαξίμου. Το γεγονός αυτό συνδυάζεται προφανώς με την ένοχη σιωπή Σαμαρά για το ηχητικό ντοκουμέντο με τον παναθηναϊκάκια. Πολύς λόγος γίνεται επίσης και για τους στενούς δεσμούς του Παπασταύρου με τις μυστικές υπηρεσίες ξένης δύναμης, καθώς και για την άμεση συνεργασία του με τον γνωστό σιωνιστή παράγοντα και πρωταγωνιστή του σκανδάλου "Λίστα Λαγκάρντ", Σάμπι Μιονί
Η.Κ.
Διαβάστε σχετικά:
Με εντολή (Σαμαρά;) προσπάθησαν προεκλογικά να καθαρίσουν τον Παπασταύρου από τη λίστα Λαγκάρντ
La Stampa: Το όνομα Παπασταύρου μπλόκαρε τη «Λίστα Λαγκάρντ»
Με μόνο… οπαδό τον Παπασταύρου θα μείνει η Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών