Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 58 ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ

syndikalistes

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήτες - Λέρες - Εργατοπατέρες είναι ένα γνωστό σύνθημα που απηχεί την αλήθεια για αυτά τα λαμόγια που με την πλήρη ανοχή και την υποστήριξη τουπ πολιτικού κατεστημένου ασελγούσαν οικονομικά σε βάρος Ελλήνων. Σήμερα οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν εγκολπωθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν το "έργο" τους!

Ιδού ποιοι είναι οι συνεργάτες της εκάστοτε εξουσίας. Οι κλεφτοπασόκοι που κατάκλυσαν τον Σύριζα, το Ποτάμι και άλλαξαν προσωπείο, υμνώντας τους προστάτες που πρόθυμα ως τώρα, κάλυπταν και καλύπτουν τις ανομίες τους.
 
Δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για την έκβαση του βουλεύματος ή της δίκης (αν γίνει). 
Να είμαστε ξεκάθαροι. 
Ελπίζουμε, κάποτε, όσοι έκλεψαν το δημόσιο χρήμα να οδηγηθούν άπαντες στον Εισαγγελέα και να πάψει η ασυλία τους και το ....αλισβερίσι με την εξουσία, με μόνο κίνητρο την αποφυγή απόδοσης δικαιοσύνης. 
 
Ακόμη όμως και αυτή τη φορά, να αποφύγει ο Φωτόπουλος και ο κάθε Φωτόπουλος, τις συνέπειες των πράξεων τους, τίποτε δεν παραγράφεται και τίποτε δεν ξεχνιέται από εκείνους που διώκονται για τις ιδέες τους από τους κλέφτες και όσους συγκαλύπτουν κλέφτες.
Άντε όμως να δούμε…
Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας «έδειξε» με βούλευμά του το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας σε 59 κατηγορούμενους για τις συνδικαλιστικές δαπάνες στη ΔΕΗ.Ανάμεσά στα πρόσωπα που παραπέμπονται να δικαστούν για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα, είναι ο – είναι-πολλά-τα-λεφτά-κ.-πρόεδρε- πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Νίκος Φωτόπουλος, ο επίσης πρώην συνδικαλιστής Ρίζος Ρίζος, οι πρώην πρόεδροι της ΔΕΗ, Ιωάννης Παλαιοκρασσάς και Αρθούρος Ζερβός, κ.ά.Τα αδικήματα με τα οποία βαρύνονται αυτά της απιστίας στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και της απάτης σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά την αποκάλυψη των τιμολογίων οποία ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ για τις χρονικές περιόδους 2008, 2009, 2010, όπως επίσης και δάνειο ύψους 500.000 ευρώ της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ, το οποίο ούτε επεστράφη ποτέ, ούτε δόθηκαν ποτέ σοβαρές εγγυήσεις για να επιστρέψουν τα χρήματα αυτά πίσω στη ΔΕΗ. Ακόμη, στο δικαστικό βούλευμα γίνεται λόγος για δαπάνη 300.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, ποσό που προορίζονταν για μελέτη η οποία όμως δεν εκπονήθηκε ποτέ ούτε όμως επεστράφησαν τα χρήματα.
Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση περιέχονται στοιχεία για μεγάλα χρηματικά ποσά που είχαν λάβει η ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ, για να διοργανώσει ταξίδια και συνέδρια, που όπως φαίνεται ότι δεν πραγματοποιήθηκαν.
Η ερευνα ειχε ξεκινήσει με αφορμή πόρισμα του Λεανδρου Ρακιντζής ενω είχε διενεργηθεί και φορολογικός έλεγχος από το ΣΔΟΕ επί των τιμολογίων που είχαν εκδοθεί για διάφορες δραστηριότητες. Ο έλεγχος είχε αναδείξει υπερκοστολογήσεις σε δαπάνες για ταξίδια κ.λπ., καθώς επίσης και ποσά ως έξοδα για μελέτες, οι οποίες είχαν ανατεθεί σε συγγενικά πρόσωπα συνδικα-ληστών.
Υ.Γ. Άντε να παίρνουν σειρά.και οι συνδικαλΗΣτες που έπαιξαν τα λεφτά των ταμείων στο χρηματιστήριο, στο δομημένο ομόλογο του Σημίτη, στα swaps, στα CDS και σε όλα τα διαόλια και τριβόλια που μαστίζουν την ζωή μας κλέβοντας την ηρεμία και την ψυχή μας, μαζί και την Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών