Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

Δημοσκόπηση zougla.gr: Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα - 11,6% με τάσεις συνεχούς αύξησης



Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό υπήρξαν ραγδαίες εν μέσω θέρους και ήδη οι χειρότεροι φόβοι των καπιταλιστικών φυλλάδων φαίνονται να επαληθεύονται. Το γεγονός ότι όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, συνασπίστηκαν εναντίον του Ελληνικού Λαού, ψηφίζοντας το τρίτο και επαχθέστερο αριστερό μνημόνιο, αλλάζει το πολιτικό σκηνικό, ενδυναμώνοντας σαφέστατα τη Χρυσή Αυγή.
Όπως φαίνεται από...
την πρόθεση ψήφου, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μικραίνει, καθώς το κυβερνών κόμμα μετρά απώλειες μετά την άγαρμπη στροφή από το «ΟΧΙ» στο «ΝΑΙ» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την υποχώρηση από τις προεκλογικές εξαγγελίες. Από το 35,2% που είχε πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη ψηφοφορία, απώλεσε αρκετές μονάδες και έπεσε στο 28,6%.
Την ίδια ώρα η ΝΔ εμφανίζεται σχετικώς σταθερή, ενώ περιμένει μεγάλη πτώση όταν εφαρμοστούν τα μέτρα που ψήφισε εναντίον του Ελληνικού Λαού και κυρίως των αγροτών. Από κει και πέρα, οι ΑΝΕΛ εμφανίζουν απώλειες λόγω της συμμετοχής τους στον κυβερνητικό σχηματισμό, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ενισχυμένη και μάλιστα κατά πολύ, αφού στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας πηγής λάμβανε 7% ενώ τώρα 11,6%.

Οι λόγοι της αλλαγής του πολιτικού σκηνικού γίνονται σαφείς από την κάρτα σχετικά με το πόσο «έντιμα» χειρίστηκε το δημοψήφισμα ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι το 62% του Λαού, δηλαδή όσοι ψήφισαν «ΟΧΙ», θεωρούν ότι δεν χειρίστηκε καθόλου έντιμα το αποτέλεσμα, ενώ στους ψηφοφόρους του Σύριζα εμφανίζεται ένα ρήγμα, αφού 41% των ψηφοφόρων του ήδη βρίσκονται στην πύλη εξόδου.

Όσο περνάει ο καιρός και τα μέτρα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται, τόσο ο Σύριζα, όσο και τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι θα καταρρέουν και η Χρυσή Αυγή θα συσπειρώνει τα υγιή κομμάτια της κοινωνίας, που αντιλαμβάνονται ότι μόνο μία Ισχυρή και Ελεύθερη Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει την ευημερία του Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών