Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

“Alexis” το παιδί των τοκογλύφων - Σουλτς: «Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να περάσει τόσο σκληρό Μνημόνιο»!


“Alexis” το παιδί των τοκογλύφων - Σουλτς: «Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να περάσει τόσο σκληρό Μνημόνιο»!

Για κάθε αποστολή, επιλέγεται συγκεκριμένο άτομο πάνω στο οποίο επενδύουν οι διεθνείς επικυρίαρχοι τις προσδοκίες τους. Το 2009 ήταν ο Τζέφρυ Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, των οποίων αποστολή ήταν να σύρουν τη χώρα στο ΔΝΤ. Το 2012, ήταν ο Σαμαράς και η ΝΔ, των οποίων αποστολή ήταν η πολιτική σκευωρία εις βάρος της εκρηκτικά ανερχόμενης Χρυσής Αυγής.
Κατά παρόμοιο τρόπο σήμερα, ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του, έχουν επιλεγεί από τους τοκογλύφους για να περάσουν το πλέον σκληρό Μνημόνιο, ισοπεδώνοντας οριστικά την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Την παραπάνω πραγματικότητα, έρχεται να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. Σε συνέντευξή του, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών: «Σίγουρα δεν υπήρξε πιο ισχυρός πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες από....
τον κ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά την στήριξη στο εσωτερικό. Αν υπάρχει κάποιος που είναι σε θέση να επιβάλει τις μεταρρυθμίσεις, τότε είναι εκείνος. Αν πει τώρα ότι θέλει να τις επιβάλει - και ενόψει του δράματος στη χώρα πρέπει να τις επιβάλει, το γνωρίζει και ο ίδιος - τότε πιστεύω ότι θα το κάνει, ιδίως αν στις επόμενες ώρες προσεγγίσει και πάλι τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κερδίσει ένα ευρύ μέτωπο υποστήριξης για τη γραμμή του και για την πολιτική του».
Οι δηλώσεις Σουλτς σοκάρουν αναφορικά με την ειλικρίνειά τους. Είναι όμως πέρα ως πέρα ρεαλιστικές και απηχούν την κοινωνική πραγματικότητα: όπως μονάχα η δεξιά μπορούσε να εξαπολύσει το αίσχος των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, έτσι και μόνο η αριστερά μπορεί να επιτύχει τον οριστικό ενταφιασμό του κοινωνικού κράτους μέσω ενός νέου, πολλαπλάσια χειρότερου από τα προηγούμενα Μνημονίου.
Όπως ήταν φυσικό, οι συγκεκριμένες δηλώσεις Σουλτς δεν αναπαρήχθησαν από τα μέσα ενημέρωσης στην Πατρίδα μας. Ο λόγος είναι προφανής: πρέπει να μείνει άσπιλο το προφίλ του Τσίπρα ως αριστερού, κοινωνικού ηγέτη, ώστε να περιοριστούν οι δίκαιες αντιδράσεις του Λαού μας στα νέα αιματηρά μέτρα που θα εντείνουν την εξαθλίωση και θα τερματίσουν κάθε παραγωγική, οικονομική προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών